Waar kun je de film ‘Mocro Maffia: Tatta’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mocro Maffia: Tatta (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe film in de Mocro Maffia-franchise draait om het personage Tatta (Robert de Hoog). Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Waar kun je de film ‘Mocro Maffia: Tatta’ (2023) online kijken?

Mocro Maffia: Tatta is sinds 28 april 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

VideolandDe film Mocro Maffia: Tatta is sinds vrijdag 28 april 2023 te zien in het aanbod van Videoland. Dit is een Original van de streamingdienst en is dus enkel en alleen hier verschenen, net als de serie Mocro Maffia.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+In het aanbod van Disney+ is de film nu niet te vinden.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar Mocro Maffia: Tatta vind je niet in hun aanbod.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘Mocro Maffia: Tatta’ (2023)

Na de heftige aanvaring van Tatta (Robert de Hoog) met Paus (Achmed Akkabi) en de mislukte ontvoering van Paus’ zus Samira (Zineb Fallouk), wil hij zo snel en ver mogelijk vluchten met zijn gezin en de buit die zijn criminele leven hem tot nu toe heeft opgebracht. Nog voordat Tatta er met zijn gezin vandoor kan gaan, gaat bij een aanslag alles – inclusief hun geld – in vlammen op. Met zijn rug tegen de muur rest hem nog maar één optie: een rip op Paus, die altijd als een broer voor hem was maar nu zijn grootste rivaal is.

Streaming informatie over de film

TitelMocro Maffia: Tatta
Jaar2023
SoortFilm
Duur60 minuten
TaalNederlands
CategorieMisdaad, Actie
CastRobert de Hoog, Mads Wittermans

Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.