Italië – Nederland (Davis Cup Finals 2023): live op tv en online kijken | Tennis op donderdag 23 november 2023

Na de spannende groepsfase in september is het de Nederlandse tennissers gelukt om zich te plaatsen voor de finaleronde van de Davis Cup Finals 2023. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze morgen de kwartfinale tussen Italië en Nederland tijdens de Davis Cup Finals op tv en online kijken kunnen op donderdag 23 november 2023. Tijdens de laatste ronde wordt er door acht landenteams gestreden voor een plek in de grote finale. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het tennistoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je online de kwartfinale Italië en Nederland kijken tijdens de Davis Cup op 23 november 2023?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote tenniswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de kwartfinale ‘Italië vs. Nederland’ per videodienst in Nederland. Ook lees je bij ons meer over de finaleronde en duiken we in het programma en alle kijkopties deze week.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar de kwartfinale ‘Italië vs. Nederland’ tijdens de Davis Cup Finals 2023 via Ziggo Sport. Allerlei wedstrijden en hoogtepunten van het tennistoernooi zijn live te volgen via deze zender. De wedstrijd staat gepland op donderdag 23 november om 10:00 uur ’s ochtends op het hoofdkanaal, zo blijkt uit de programmagids. Dit pakket met sportzenders is ook eveneens via aanvullend verkrijgbaar via andere providers als KPNOdido en Canal Digitaal.
⛔️ discovery+Helaas zijn de wedstrijden tijdens de Davis Cup Finals hier niet te zien. Wel kun je hier kijken naar alle vier de Grand Slam-toernooien en de Laver Cup.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als tennis te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDe andere videodienst van Warner Bros. Discovery naast discovery+ heet HBO Max, maar hier is nu in Nederland geen sport te zien.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar tennis of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt zelf momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayDit jaar wordt tennis niet via Viaplay uitgezonden, maar in het aanbod vind je wel veel andere soorten sportuitzendingen.
⛔️ VideolandRTL heeft met Videoland soms ook de mogelijkheid om sportuitzendingen aan te bieden, maar momenteel niet van tennis.

Tv-zender die de kwartfinale tussen Italië en Nederland tijdens de Davis Cup Finals 2023 uitzendt

Op dit moment heeft Ziggo Sport als enige dienst de uitzendrechten van de Davis Cup Finals in 2023 in handen in Nederland. De oranje provider maakt het daardoor mogelijk om allerlei wedstrijden en hoogtepunten van het internationale tennistoernooi live te volgen. Zo is ook de kwartfinale tussen Italië en Nederland om 10:00 uur ’s ochtends op donderdag 23 november 2023 er te zien. Naast de wedstrijd van Nederland volg je hier ook alle andere finales tijdens de Davis Cup Finals.

Buiten de matches uit de Davis Cup om volg je via deze zender ook andere tenniswedstrijden, zoals alle ATP 1000 en 500 toernooien en de WTA-matches. Tevens heeft Ziggo Sport de uitzendrechten in handen van het prestigieuze Engelse Wimbledon. 👉 Ga meteen naar tennis bij Ziggo Sport.

Informatie over de Davis Cup Finals 2023

De Davis Cup is een groot internationaal tennistoernooi voor mannen, waarbij er gestreden wordt door verschillende landenteams tijdens het enkel- en dubbelspel. Eerder dit jaar werd van 12-17 september 2023 in vier verschillende speelsteden de groepsfase gespeeld. Hierbij namen vier groepen met ieder vier landenteams het tegen elkaar op in de poulefase, waarbij de twee beste ploegen uit iedere groep zich plaatsten voor de knock-out fase. Na maanden aan spannende rally’s wordt dan eindelijk duidelijk welk land zich tot grote kampioen mag kronen.

CompetitieKwartfinale Italië vs. Nederland (Davis Cup Finals)
SportTennis
DatumDonderdag 23 november 2023
Locatie🇪🇸 Málaga, Spanje

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.