Hoe laat komt ‘Bridgerton’ seizoen 3B op Netflix in Nederland?

Het is bijna zover: de laatste afleveringen van Bridgerton seizoen 3 staan op het programma. Eindelijk komen we te weten hoe het verdergaat met Penelope en Colin, en of de identiteit van Lady Whistledown onthuld gaat worden. Zit jij op donderdag 13 juni klaar voor de vier nieuwe afleveringen, maar weet je niet op welk tijdstip je ze kunt verwachten? Wij helpen je uit de brand. In dit artikel gaan we in op de vraag: hoe laat komt Bridgerton seizoen 3B op Netflix?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoe laat komen de nieuwe afleveringen van ‘Bridgerton’ op Netflix?

Het derde seizoen van Bridgerton werd opgedeeld in twee stukken. De eerste vier afleveringen bekeek je vanaf donderdag 16 mei, maar op de rest moest je wachten. Op donderdag 13 juni is het eindelijk zover. Netflix zet de afleveringen dan online, maar hoe laat?

Als je in de Verenigde Staten zou wonen (PT Time), dan had je ze om precies 00:00 uur ’s nachts kunnen verwachten. We hebben alleen te maken met een tijdsverschil: in Nederland is het 9 uur later en dus kun je hier om 09:00 uur ’s ochtends klaarzitten.

Dit kun je van seizoen 3B verwachten

Op donderdag om 09:00 uur ’s ochtends staan er dus vier afleveringen voor je klaar. Daarin zien we meer van de opbloeiende liefde tussen de twee, maar dreigt Penelope’s identiteit als Lady Whistledown ook uit te komen. En dat zou haar relatie natuurlijk direct op het spel zetten…

AfleveringTitelWeekdagDatumNederlandse tijd
1 ✅“Out of the Shadows”Donderdag16 mei 202409:00 uur ’s ochtends
2 ✅“How Bright the Moon”Donderdag16 mei 202409:00 uur ’s ochtends
3 ✅“Forces of Nature”Donderdag16 mei 202409:00 uur ’s ochtends
4 ✅“Old Friends”Donderdag16 mei 202409:00 uur ’s ochtends
5“Tick Tock”Donderdag13 juni 202409:00 uur ’s ochtends
6“Romancing Mister Bridgerton”Donderdag13 juni 202409:00 uur ’s ochtends
7“Joining of Hands”Donderdag13 juni 202409:00 uur ’s ochtends
8“Into the Light”Donderdag13 juni 202409:00 uur ’s ochtends

Komt er een ‘Bridgerton’ seizoen 4?

Heel goed nieuws: we hoeven nog geen afscheid te nemen van de Bridgertons. Dit werd al voor het verschijnen van het derde seizoen bekendgemaakt. Heel verrassend is dit niet, want er verschenen maar liefst negen boeken in de succesvolle serie en ieder Bridgerton-kind maakt een eigen verhaal mee. Het zou dus best kunnen dat het vierde seizoen nog lang niet het laatste is. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Op dit moment weten we dus al dát er een Bridgerton seizoen 4 verschijnt. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is nog niet bekend. Gemiddeld zit er twee jaar tussen het verschijnen van de seizoenen, dus in dat geval kun je op zijn vroegst op een première in 2026 rekenen. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer informatie over de serie

Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie van de makers van Scandal, Grey’s Anatomy en Private Practice en zit vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en onmogelijke liefde.

TitelBridgerton
SoortSerie
Jaar2020
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,3 uit 102.000 stemmen
MakersChris Van Dusen
CastRegé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Adjoa Andoh, Julie Andrews, Jonathan Bailey

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.