Wanneer komt ‘Bridgerton’ seizoen 3 deel 2 op Netflix?

Dear reader, het derde seizoen van Bridgerton is gearriveerd op Netflix. Maar dit zijn niet alle afleveringen, want zoals de streaminggigant wel vaker doet tegenwoordig houden ze nog wat episodes achter de hand. Veel mensen vragen zich af wanneer Bridgerton seizoen 3 deel 2 verschijnt. Wij laten het weten.

‘Bridgerton’ seizoen 3 van start

Penelope Featherington en Colin Bridgerton staan in seizoen 3 van Bridgerton centraal. De twee draaien al twee seizoenen om elkaar heen. En hoewel Colin in een van de laatste scènes van het tweede seizoen liet weten dat hij nóóit met zijn jeugdvriendin zou daten, komt daar in de komende afleveringen wel verandering in. Terwijl Penelope besluit haar langgekoesterde verliefdheid op te geven en op zoek gaat naar een man—eentje die er ook voor haar is in haar dubbelrol als Lady Whistledown—is het voor Colin juist tijd om haar op een andere manier te bekijken.

Wanneer komt seizoen 3B naar Netflix?

Op donderdag 16 mei verschenen de eerste vier afleveringen van Bridgerton seizoen 3 op Netflix. Maar zoals je misschien wel weet, is dit seizoen opgedeeld in twee delen. De laatste vier afleveringen verschijnen dus iets later: in juni. Hieronder vind je het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Out of the Shadows”Donderdag16 mei 2024
2“How Bright the Moon”Donderdag16 mei 2024
3“Forces of Nature”Donderdag16 mei 2024
4“Old Friends”Donderdag16 mei 2024
5“Tick Tock”Donderdag13 juni 2024
6“Romancing Mister Bridgerton”Donderdag13 juni 2024
7“Joining of Hands”Donderdag13 juni 2024
8“Into the Light”Donderdag13 juni 2024

Wanneer komt ‘Bridgerton’ seizoen 4?

We hebben goed nieuws, want ook na juni hoef je nog geen afscheid te nemen van de Bridgertons. Dit werd al voor het verschijnen van het derde seizoen bekendgemaakt. Heel verrassend is dit niet, want er verschenen maar liefst negen boeken in de succesvolle serie en ieder Bridgerton-kind maakt een eigen verhaal mee. Het zou dus best kunnen dat het vierde seizoen nog lang niet het laatste is. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. Wanneer seizoen 4 verschijnt, weten we ook nog niet. Gemiddeld zit er twee jaar tussen het verschijnen van de seizoenen, dus in dat geval zou je op zijn vroegst op een première in 2026 kunnen rekenen.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.