‘Bridgerton’-fans zijn boos op Netflix: “Slaat nergens op”

Dearest reader, Bridgerton is terug op Netflix. Echte fans weten dat natuurlijk allang en hebben het derde seizoen waarschijnlijk al uitgespeeld. Deze keer was dat ook geen hele moeilijke opgave, want er zijn pas vier afleveringen verschenen. En veel kijkers zijn boos dat ze nu nog een maand moeten wachten op seizoen 3B.

‘Bridgerton’ is terug op Netflix

De Bridgertons zijn terug en deze keer is het de beurt aan Colin om de liefde te vinden. Hij is al heel lang bevriend met Penelope Featherington en hoewel hij in een van de laatste scènes van het tweede seizoen liet weten dat hij nóóit met haar zou daten, komt daar in seizoen 3 van Bridgerton wel verandering in.

Terwijl Penelope besluit haar langgekoesterde verliefdheid op te geven en op zoek gaat naar een man—eentje die er ook voor haar is in haar dubbelrol als Lady Whistledown—is het voor Colin juist tijd om haar op een andere manier te bekijken.

Kijkers zijn boos op Netflix

Netflix maakt weer gebruik van een trucje dat ze de laatste tijd steeds vaker tevoorschijn toveren: ze hebben het seizoen opgesplitst in twee delen. De eerste vier afleveringen zijn nu te zien, voor de rest moet je nog even wachten. En daar zijn kijkers niet blij mee. Hoewel het begin van seizoen 3 bejubeld wordt, hoor je op social media veel boze geluiden over het feit dat we nu weer op afleveringen moeten wachten. Hieronder vind je een greep uit alle reacties.

Seizoen 3B van ‘Bridgerton’ komt op déze datum

Vorige week verschenen op donderdag 16 mei de eerste vier afleveringen van het derde seizoen. De rest komt dus op later; je moet daar nog een maandje op wachten en dan is het op donderdag 13 juni zover. Hieronder vind je het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Out of the Shadows”Donderdag16 mei 2024
2“How Bright the Moon”Donderdag16 mei 2024
3“Forces of Nature”Donderdag16 mei 2024
4“Old Friends”Donderdag16 mei 2024
5“Tick Tock”Donderdag13 juni 2024
6“Romancing Mister Bridgerton”Donderdag13 juni 2024
7“Joining of Hands”Donderdag13 juni 2024
8“Into the Light”Donderdag13 juni 2024

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.