Eerste vier afleveringen van ‘Bridgerton’ seizoen 3 zijn gearriveerd

Dearest reader, het is zover! Vandaag keert Bridgerton terug naar Netflix. De aandacht verschuift deze keer naar een nieuwe Bridgerton: Colin. Hij gaf vorige keer aan dat hij absoluut niets voor Penelope Featherington voelde, maar daar komt binnenkort verandering in… Dit is alles wat je moet weten over de nieuwe afleveringen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Dit kun je verwachten van ‘Bridgerton’ seizoen 3

Penelope Featherington en Colin Bridgerton draaien al twee seizoenen om elkaar heen. Hoewel Colin in een van de laatste scènes van het tweede seizoen liet weten dat hij nóóit met haar zou daten, komt daar in seizoen 3 van Bridgerton wel verandering in. Terwijl Penelope besluit haar langgekoesterde verliefdheid op te geven en op zoek gaat naar een man—eentje die er ook voor haar is in haar dubbelrol als Lady Whistledown—is het voor Colin juist tijd om haar op een andere manier te bekijken.

Dit alles belooft behoorlijk romantisch te worden, als we hoofdrolspeelster Nicola Coughlan mogen geloven. Aan People vertelt ze: “Ik kijk altijd als volgt naar de seizoenen. Ik denk dat seizoen 1 over passie ging, seizoen 2 over verlangen en in seizoen 3 is het de romantiek die centraal staat. Het is gewoon zo romantisch.”

De rest van seizoen 3 volgt nog

Op donderdag 16 mei zijn de eerste afleveringen van Bridgerton seizoen 3 verschenen. Zoals je misschien wel weet, is het seizoen opgedeeld in twee delen. We kunnen nu de eerste vier episodes bingen, maar de rest komt later. Op de laatste vier afleveringen moet je nog een maandje wachten. Hieronder vind je het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Out of the Shadows”Donderdag16 mei 2024
2“How Bright the Moon”Donderdag16 mei 2024
3“Forces of Nature”Donderdag16 mei 2024
4“Old Friends”Donderdag16 mei 2024
5“Tick Tock”Donderdag13 juni 2024
6“Romancing Mister Bridgerton”Donderdag13 juni 2024
7“Joining of Hands”Donderdag13 juni 2024
8“Into the Light”Donderdag13 juni 2024

Meer informatie over de serie

Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie van de makers van Scandal, Grey’s Anatomy en Private Practice en zit vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en onmogelijke liefde.

TitelBridgerton
SoortSerie
Jaar2020
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,3 uit 102.000 stemmen
MakersChris Van Dusen
CastRegé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Adjoa Andoh, Julie Andrews, Jonathan Bailey

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.