Eerste reacties op serie ‘Het Gouden Uur’ over aanslag in Amsterdam: “On-Nederlands goed”

Gisterenavond ging Het Gouden Uur in première, een gloednieuwe Nederlandse serie over de cruciale eerste 60 minuten na een aanslag in Amsterdam. Hieronder vind je een greep uit de eerste reacties van kijkers. De eerste twee afleveringen waren op tv te zien bij NPO 3 met wekelijks een nieuwe episode, maar alle zes afleveringen zijn nu ook al bij NLZIET vooruit te kijken doordat het een serie van de NPO is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Eerste reacties van kijkers op nieuwe serie ‘Het Gouden Uur’

AVROTROS lanceerde gisterenavond, na het grote succes van Rampvlucht, alweer een nieuwe dramaserie op televisie: Het Gouden Uur. Het verhaal gaat over de gedreven rechercheur Mardik. Hij is van Afghaanse afkomst en verdenkt na een aanslag in Amsterdam zijn jeugdvriend van de daad, dus gaat zelf op onderzoek uit. Als een AIVD-agent een verontrustende ontdekking doet over zijn verleden, richten de pijlen zich echter al snel op Mardik zelf.

De hoofdrol in deze serie wordt vertolkt door Mocro Maffia-acteur en Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar. In de onderstaande reacties lees je dat kijkers laaiend enthousiast zijn over zijn optreden: “Wat een fantastische rol weer van Nasrdin Dchar” en “Is acteur Nasrin Dchar ook wel n’s een dag níet in vorm?”. Verder is men overwegend enthousiast over de spannende serie en noemt @angelablabla de serie zelfs “on-Nederlands goed”. Er is echter ook commentaar op ongeloofwaardige aspecten in de verhaallijn en moeite met het verstaan van de acteurs.

Het Gouden Uur gemist? Bij NLZIET kun je alle 6 afleveringen terug- en vooruitkijken

Gisteren is Het Gouden Uur in première gegaan met een dubbele aflevering. Mocht je het tv-uitzendschema willen volgen, dan kun je wekelijks paraat staan om 20:20 uur bij NPO 3. Daar worden aflevering 3 (30 oktober), afl. 4 (6 november), afl. 5 (13 november) en afl. 6 (20 november) binnenkort op televisie vertoond.

Bingewatchers kunnen onder andere bij NLZIET terecht, omdat de serie door de AVROTROS is gemaakt en dus onderdeel uitmaakt van het aanbod van de NPO. Alle zes afleveringen van Het Gouden Uur zijn dan ook nu al hier bij NLZIET te streamen. Je kunt momenteel de eerste 14 dagen gratis kijken.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Op een avond ontvangt Mardik een verontrustend sms’je waaruit blijkt dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is gekomen. Als er de volgende dag een terroristische aanslag wordt gepleegd, verdenkt Mardik direct Faysal en gaat op onderzoek uit, met drastische gevolgen…

TitelHet Gouden Uur
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
CastEllen Parren, Nasrdin Dchar, Nabil Mallat, Abbas Fasaei, Peter Post, Marco Eradus, Sophie Veldhuizen, Matteo van der Grijn, Melody Klaver, Tamar van den Dop, Yannick de Waal

Synopsis: NLZIET