Waar kun je de serie ‘Het Gouden Uur’ (2022-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Het Gouden Uur (2022-) online kijken kunnen. Deze nieuwe serie vertelt het verhaal van het meest cruciale moment na een terroristische aanslag: het eerste uur. De hoofdrollen worden vertolkt door Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar, maar ook Matteo van der Grijn, Melody Klaver, Ellen Parren en Yannick de Waal. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Het Gouden Uur’ (2022-) online kijken?

Dit programma is sinds zondag 23 oktober te streamen in Nederland en de eerste reacties van kijkers waren erg positief. Naast de uitzendingen op televisie kun je nu al alle 6 afleveringen online vooruitkijken. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten Het Gouden Uur momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Gouden Uur bij NLZIET. De serie is hier elke zondag live te zien via de NPO, maar je kunt ook nu al alle 6 afleveringen reclamevrij vooruitkijken. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Het Gouden Uur. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Het Gouden Uur’ (2022-)

Op een avond ontvangt Mardik een verontrustend sms’je waaruit blijkt dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is gekomen. Als er de volgende dag een terroristische aanslag wordt gepleegd, verdenkt Mardik direct Faysal en gaat op onderzoek uit, met drastische gevolgen…

Het Gouden Uur | TRAILER | NPO Plus

Streaming informatie over de serie

TitelHet Gouden Uur
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
CastEllen Parren, Nasrdin Dchar, Nabil Mallat, Abbas Fasaei, Peter Post, Marco Eradus, Sophie Veldhuizen, Matteo van der Grijn, Melody Klaver, Tamar van den Dop, Yannick de Waal

Synopsis: NLZIET

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.