Wanneer komt ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 op Videoland?

Als je één kijkcijferkanon moet aanwijzen bij Videoland, dan is de kans klein dat je uitkomt bij een andere serie dan Mocro Maffia. Inmiddels telt deze enorme hitserie al vier delen en het vijfde is op komst. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Mocro Maffia seizoen 5 op Videoland? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 5 op Videoland?

We hebben vier seizoenen van Mocro Maffia voorgeschoteld gekregen sinds de lancering van de eerste afleveringen in 2018. De afweging voor verlenging wordt doorgaans gemaakt op basis van productiekosten en kijkcijfers. Nog steeds is het programma een ongekend succes, waardoor de serie inmiddels ook officieel is verlengd met een vijfde seizoen seizoen.

En we weten nu ook wanneer het vijfde seizoen van Mocro Maffia op de planning staat: op vrijdag 2 juni 2023. Vanaf die datum kun je rekenen op wekelijkse afleveringen. De afgelopen seizoenen verschenen in oktober 2018 (S1), maart 2020 (S2), februari 2021 (S3) en januari 2022 (S4), dus een première in het eerste halfjaar van 2023 viel al binnen de verwachting. Als opwarmertje hebben we onlangs bovendien al de spin-off film Mocro Maffia: Tatta kunnen kijken, die op 28 april 2023 online werd geplaatst.

Waar gaat het verhaal van Mocro Maffia over?

In het afgelopen vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ duurde de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.

TitelMocro Maffia
SoortSerie
Jaar2018
TaalNederlands
Duur5 seizoenen
CategorieMisdaad
IMDb8,2 uit 2.700 stemmen
DeelnemersAchmed Akkabi, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee

Waar kun je Mocro Maffia online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst naar de afleveringen van Mocro Maffia kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. RTL heeft deze Original geproduceerd en exclusief uitgebracht via haar eigen video on demand-platform Videoland. In Nederland blijft Videoland dus voor zover bekend de enige streamingdienst waarop naar Mocro Maffia kan worden gekeken.

Komt er een Mocro Maffia seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het vijfde seizoen van Mocro Maffia nog niet eens is verschenen, is nu ook nog niet bekend of er een zesde deel van de serie op de planning staat bij RTL. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van het vijfde seizoen van de serie?

Er is nog geen trailer van het vijfde seizoen van Mocro Maffia te zien, maar je kunt hieronder wel de zinderende aankondigingsvideo bekijken.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland