Waar kun je de film ‘After Everything’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film After Everything (2023) online kijken kunnen. In dit laatste deel van de bekende After-franchise zien we hoe de romance tussen Hardin en Tessa afloopt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘After Everything’ (2023) online kijken?

After 5 is sinds 13 september 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem nu online kunt kijken. Amazon heeft in september al aangekondigd dat ze de streamingrechten van de vijfde After-film te pakken hebben. Inmiddels staat hij ook al online bij Prime Video

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar alle vijf de After-films bij Amazon Prime Video. Bij deze streamingdienst kun je de film momenteel exclusief kijken, net als de rest van de collectie. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney+ heeft After Everything niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAfter 5 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Hier kijk je echter wel naar de eerste film—After (2019).
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar After Everything bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Enkele andere After-films zijn wel hier bij Pathé Thuis te streamen.
⛔️ SkyShowtimeOok dit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je de film momenteel niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘After Everything’ (2023)

In het vijfde en laatste deel van de After-serie worstelt Hardin om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.

Streaming informatie over de film

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.