Waar kun je de film ‘After Everything’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film After Everything (2023) online kijken kunnen. In dit laatste deel van de bekende After-franchise zien we hoe de romance tussen Hardin en Tessa afloopt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘After Everything’ (2023) online kijken?

After 5 is sinds 13 september 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar After Everything bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Enkele andere After-films zijn wel hier bij Pathé Thuis te streamen.
Amazon Prime VideoAmazon Prime Video heeft al aangekondigd dat ze de streamingrechten van de vijfde After-film te pakken hebben. Deze komt voor het einde van 2023 naar de streamingdienst, maar een definitieve releasedatum is er nog niet. Bij Prime Video van Amazon kijk je op dit moment wel naar After We Fell en zelfs exclusief naar de nieuwste titel—After Ever Happy. 👉 Bekijk nu de After-films op Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft After Everything niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAfter 5 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Hier kijk je echter wel naar de eerste film—After (2019).
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je de film momenteel niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘After Everything’ (2023)

In het vijfde en laatste deel van de After-serie worstelt Hardin om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.

After Everything | TV Spot (Official Clip) | Voltage Pictures

Streaming informatie over de film

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Synopsis: Independent Films

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.