Waar kun je de film ‘After Ever Happy’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film After Ever Happy (2022) online kijken kunnen, ook bekend als After 4. Dit vierde deel in de bloedhete en razendpopulaire reeks van After-films is namelijk vanaf de zomer van dit jaar voor het eerst te bewonderen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘After Ever Happy’ (2022) online kijken?

Gemiddeld komen de nieuwste films van Independent Films, de distributeur van After Ever Happy, enkele weken of maanden na de bioscooppremière online. Dit stappenplan van releases geldt echter niet altijd, want momenteel zijn de streaming mogelijkheden van de After-films verspreid in Nederland. Zo kun je wel hier naar After (2019) kijken, hier naar After We Collided (2020) kijken en hier naar After We Fell (2021) kijken op Pathé Thuis, terwijl je voor After Ever Happy (2022) en After Everything (2023) alleen bij Amazon Prime Video terecht kunt.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar After Ever Happy bij Amazon Prime Video. Met een abonnement op Prime Video kun je momenteel naar de volledige collectie kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
🔜 Pathé Thuis➡️ Ga nu naar After Ever Happy bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 25 juni 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Hier kun je nu helaas niet naar de film kijken met een lidmaatschap op het video on demand-platform.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft After Ever Happy niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel is de film niet bij de nieuwe streamingdienst SkyShowtime te streamen.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay is After Ever Happy nu niet te zien.
⛔️ VideolandBij Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘After Ever Happy’ (2022)

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot.

Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Streaming informatie over de film

TitelAfter Ever Happy
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurCastille Landon
CastJosephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins

Synopsis: Independent Films