Alle ‘Zoop’-films in de juiste volgorde (en waar je ze online kijkt)

In 2004 verscheen Zoop. In de Nederlandse jeugdserie volgen acht jongeren een opleiding tot dierenverzorger in Ouwehands Dierenpark. Naast de serie zijn er ook drie speelfilms verschenen en kwam de cast in 2023 samen voor een reünie-aflevering. Misschien wil je je binnenkort aan een filmmarathon wagen. Maar met welk deel moet je dan eigenlijk beginnen en welke volgen daarop? Oftewel: wat is de volgorde van alle Zoop-films? En waar kun je ze online kijken? In dit artikel delen we alles met je wat je moet weten.

Alle Zoop-films in chronologische volgorde

In 2004 verscheen het eerste seizoen van Zoop. Daarna volgden nog twee nieuwe reeksen. Door het grote succes op tv kon een film niet uitblijven. Ook dit verhaal kon rekenen op enthousiaste reacties. Hierdoor verschenen er nog twee films. Maar in welke volgorde moet je al deze films nu eigenlijk kijken? Hieronder zetten we de chronologische volgorde van alle Zoop-films op een rijtje. Dit komt overeen met de volgorde waarin de films uitgebracht werden. De eerste film speelt zich voor seizoen 3 van de serie af.

VolgordeTitelReleasejaarSoort
1Zoop2004-2006Serie
2Zoop In Afrika2005Film
3Zoop In India2006Film
4Zoop In Zuid-Amerika2007Film
5Zoop: De Reünie2023Aflevering

Waar kun je alle films van ‘Zoop’ online kijken?

Nu je weet in welke volgorde je de Zoop-films moet kijken, is het misschien nog niet helemaal duidelijk waar je voor het streamen precies terechtkunt. Videoland is de enige streamingdienst waar je terecht kunt voor alle drie de films. Ook de serie en reünie-special is hier te zien. Op Videoland heb je de keuze tussen drie verschillende abonnementen. Voor €4,99 per maand (Basis), €9,99 per maand (Plus) of €11,99 per maand (Premium) kun je onbeperkt naar het grote aanbod aan films en series op deze streamingdienst kijken. Het verschil tussen deze abonnementen zit hem vooral in het aantal apparaten waarop je tegelijkertijd kunt kijken en of je reclames te zien krijgt. Overigens kun je altijd een gratis proefperiode van 14 dagen nemen, zodat je kunt kijken of de streamingdienst aan je verwachtingen voldoet.

Andere legendarische filmreeksen

Nu het duidelijk is in welke volgorde je de Zoop-films het beste kunt bekijken, ben je misschien ook wel geïnteresseerd in een zelfde soort geheugensteuntje voor andere fantastische filmreeksen. Eerder hebben wij bijvoorbeeld al de ultieme volgorde van alle Planet Of The Apes-films, de juiste volgorde van alle Jurassic Park-films en natuurlijk de volgorde van alle Hunger Games-films op een rij gezet. Ideaal voor je volgende filmmarathon, al mag je dan wel flink wat ruimte vrijmaken in je agenda. Veel kijkplezier!

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.