Waar kun je de Yellowstone-serie ‘1923’ (uit 2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘1923’ (uit 2022) online kijken kunnen. In de laatste maand van het jaar ging deze spin-off serie van het kijkcijferkanon Yellowstone in première in de Verenigde Staten, maar in Nederland bleek er plotseling vertraging te zijn ontstaan in de releasedatum. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Netflix, Viaplay, NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de spinoff-serie ‘1923’ van Yellowstone uit 2022 online kijken?

Op 18 december 2022 ging de serie 1923, de tweede spin-off van het gigantische kijkcijferkanon Yellowstone na 1883, in première in de Verenigde Staten. In Nederland kregen we te horen dat we een dag later naar de eerste aflevering zouden kunnen kijken bij SkyShowtime, maar deze releasedatum werd op het laatste moment plotseling uitgesteld tot maandag 16 januari 2023. Daardoor kun je inmiddels wél via de streamingdienst naar deze nieuwe serie kijken. Verder kun je ook via de twee onderstaande webwinkels de DVD of Blu-ray van die twee titels vinden.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar 1923 bij SkyShowtime.Via deze streamingdienst kijk je alle beschikbare afleveringen van de hitserie in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
💿 Bol.comJe kunt ondertussen bij de online winkel Bol.com de DVD en Blu-ray van sequel Yellowstone en prequel 1883 vinden. 👉 Bekijk nu Yellowstone bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel is zijn de desbetreffende DVD en Blu-ray uit de reeks te bestellen. 👉 Bekijk nu Yellowstone bij Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft 1923 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van 1923. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘1923’, de spin-off serie van Yellowstone uit 2022

We volgen een nieuwe generatie Duttons ten tijde van de roaring twenties, waar naast de Grote Depressie ook de droogte en een pandemie voor moeilijkheden zorgden.

Streaming informatie over de serie

Titel1923
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
IMDb8,5 uit 5.300 stemmen
MakerTaylor Sheridan
CastHarrison Ford, Helen Mirren

Afbeelding ter illustratie