Waar kun je de Yellowstone-serie ‘1883’ (uit 2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘1883’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2021 met een IMDb-score van 8.8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘1883’ uit 2021 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie 1883 is een titel uit het jaar 2021 in het genre ‘Western’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.8, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken. Ook kun je inmiddels kijken naar twee spin-off series in hetzelfde universum van Yellowstone als deze titel: de sequels 1923 en Yellowstone.

✅ SkyShowtime ➡️ Ga meteen naar 1883 bij SkyShowtime. Via deze streamingdienst kijk je alle beschikbare afleveringen van de hitserie in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar 1883 kijken in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot 1883.

Gratis online kijken naar 1883

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie 1883 bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

In deze prequel-serie van ‘Yellowstone’ volgen we de familie Dutton, dat de armoede ontvlucht en een gevaarlijke tocht onderneemt om het geluk in Montana te vinden.

Titel 1883
Jaar 2021
Soort Serie
Categorie Western
IMDb-cijfer Gemiddeld 8.8 uit 10


Synopsis: SkyShowtime