Waar kun je de film ‘Wonka’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Wonka (2023) online kijken kunnen. In deze film kruipt Timothée Chalamet in de huid van Willy Wonka en zien we hoe hij de Oempa Loempa’s ontmoet en zijn chocoladefabriek opzet. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Wonka’ (2023) online kijken?

Wonka is vanaf 13 decemebr 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 HBO Max➡️ Ga meteen naar HBO Max in Nederland. Wonka komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Wonka momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar Wonka bij Pathé Thuis. Je kunt hier wel naar Charlie and the Chocolate Factory met Johnny Depp kijken, maar Wonka is er nog niet te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Wonka nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘Wonka’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé hetzelfde bedrijf is als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los bedrijf met een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels al te streamen is.

Zoek direct naar Wonka bij Pathé Thuis 🍿

Staat of komt ‘Wonka’ op HBO Max?

Wonka werd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures en daarom is de kans erg groot dat we hem in de toekomst op de streamingdienst HBO Max kunnen bekijken. We weten alleen niet wanneer de film daar verschijnt. De window die de streamingdienst aanhoudt tussen bioscoop- en streamingrelease lijkt op dit moment op ongeveer 70 dagen te liggen, al wil de streamingdienst daar nog weleens van afwijken. Al met al betekent dit dat we de film circa 21 februari 2023 op de streamingdienst verwachten. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels al te streamen is.

Ga direct naar de website van HBO Max 🤩

Staat of komt ‘Wonka’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor Wonka uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

Verhaal en trailer van ‘Wonka’ (2023)

Als jonge Willy Wonka treedt Timothée Chalamet in de voetsporen van Gene Wilder (Willy Wonka & The Chocolate Factory) en Johnny Depp (Charlie and the Chocolate Factory). Het verhaal speelt zich in tijd af vóór de andere twee films, op het moment dat Willy Wonka zijn Oempa Loempa’s nog moet leren kennen en de extravagante chocolademaker nog geen goedlopende business heeft.

WONKA | Official Trailer

Streaming informatie over de film

TitelWonka
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie, Musical
RegisseurPaul King
CastOlivia Colman, Timothée Chalamet, Hugh Grant

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Wonka’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Wonka. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Wonka’?

    De grootste rollen in de film Wonka worden vertolkt door Timothée Chalamet, Olivia Colman en Hugh Grant.


Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.