Goed nieuws: ‘Wonka’ is nu vanaf de bank te kijken bij Pathé Thuis

“Come with me and you’ll be in a world of pure imagination.” Deze kerst konden we in de nieuwe verfilming Wonka de fantasierijke wereld van de enige echte Willy Wonka betreden. Met een cast met onder meer Timothée Chalamet en Hugh Grant kon de film niet anders dan een echte hit worden. Maar ben je meer van het streamen, dan kun je nu eindelijk op Pathé Thuis terecht, waar je hem kunt huren en kopen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Timothée Chalamet is ‘Wonka’

Gene Wilder en Johnny Depp namen ons al eerder mee in het verhaal van de legendarische Willy Wonka, die we natuurlijk kennen van het boek Sjakie en de Chocoladefabriek van Roald Dahl. Maar hoe is hij eigenlijk ’s werelds grootste chocolatier geworden? Wonka duikt in het roerige verleden van het personage.

Timothée Chalamet brengt deze jongere versie van het personage tot leven. Uiteraard kunnen de Oempa Loempa’s in deze wereld niet ontbreken. Hugh Grant mag deze iconische rol op zich nemen.

‘Wonka’ is nu te streamen bij Pathé Thuis

Wonka verscheen op 13 december op het witte doek, maar is nu ook razendsnel op het kleine scherm verschenen. TVOD-streamingdienst Pathé Thuis biedt de film sinds maandag 29 januari aan als Premium-titel. Je kunt hem kopen en huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Wonka en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Meer informatie over de film

Als jonge Willy Wonka treedt Timothée Chalamet in de voetsporen van Gene Wilder (Willy Wonka & The Chocolate Factory) en Johnny Depp (Charlie and the Chocolate Factory). Het verhaal speelt zich in tijd af vóór de andere twee films, op het moment dat Willy Wonka zijn Oempa Loempa’s nog moet leren kennen en de extravagante chocolademaker nog geen goedlopende business heeft.

TitelWonka
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie, Musical
RegisseurPaul King
CastOlivia Colman, Timothée Chalamet, Hugh Grant

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.