Waar kun je de film Charlie and the Chocolate Factory (2005) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Charlie and the Chocolate Factory’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2005 met een IMDb-score van 6.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Canal+ Series, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Charlie and the Chocolate Factory’ uit 2005 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Charlie and the Chocolate Factory is een titel uit het jaar 2005 in het genre ‘Familie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Viaplay

➡️ Ga direct naar ‘Charlie and the Chocolate Factory’ bij Viaplay. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 25% korting op een abonnement.

✅ HBO Max➡️ Ga direct naar ‘Charlie and the Chocolate Factory’ bij HBO Max. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een abonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar ‘Charlie and the Chocolate Factory’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.

⛔ Disney+

Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.

⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Canal+ SeriesBij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Charlie and the Chocolate Factory kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de film ‘Charlie and the Chocolate Factory’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Charlie and the Chocolate Factory

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Charlie and the Chocolate Factory bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Canal+ Series, niet op CineMember, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Maak een onvergetelijke, unieke magische reis door de verrukkelijke, heerlijk wonderbaarlijke wereld van Charlie And The Chocolate Factory van regisseur Tim Burton. Wanneer de excentrieke snoepmaker Willy Wonka levenslang gratis snoep en een rondleiding door zijn chocoladefabriek belooft aan vijf gelukkige kinderen, gaat Charlie Bucket op zoek naar een van de winnende gouden kaartjes. Dankzij zijn opa Joe, wint Charlie de prijs van zijn dromen! Maar de verrassing die Chalie te wachten staat, is nog veel mooier dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. In een land van chocoladewatervallen, reuzenlolly’s, eetbare bloemen en natuurlijk Oompa Loompa’s, is het non-stop watertanden in de tijdloze fantasiefilm Charlie and the Chocolate Factory. Gebaseerd op de kinderklassieker van Roald Dahl.

TitelCharlie and the Chocolate Factory
Jaar2005
SoortFilm
CategorieFamilie
IMDb-cijferGemiddeld 6.7 uit 10

Charlie and the Chocolate Factory (2005) Official Trailer #1 - Johnny Depp Movie HD

Synopsis: HBO Max