Wereldbeker schaatsen in Québec (Canada): live kijken op tv en online | Schaatsen van 2-4 februari 2024

Het is tijd voor het laatste weekend uit de wereldbeker schaatsen. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar alle wedstrijden tijdens de wereldbeker schaatsen Québec op tv en online kijken kunnen op 2-4 februari 2024. In dit artikel geven wij aan of dit evenement op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je alle afstanden tijdens de wereldbeker schaatsen online kijken (op 2-4 februari 2024)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote schaatswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Wereldbeker schaatsen in Québec per videodienst in Nederland.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar de wereldbeker schaatsen bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van de wereldbeker schaatsen in handen. Hierdoor zijn vrijwel alle belangrijke wedstrijden te zien via NPO 3. Omdat deze races op tv te zien zijn, kun je ze ook online volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als schaatsen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze schaatswedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze schaatswedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met schaatsen aan in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het schaatsen er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het schaatsen worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de Wereldbeker schaatsen (Québec, Canada) uitzendt

Op dit moment heeft de NOS als enige de uitzendrechten in handen van de Wereldbeker schaatsen op televisie. Hierdoor zijn vrijwel alle belangrijke wedstrijden te volgen via NPO 3. Omdat de wedstrijden op tv te bekijken zijn, kun je ze online volgen via NLZIET. 👉 Ga meteen naar de Wereldbeker schaatsen 2024 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de Wereldbeker schaatsen

CompetitieWereldbeker schaatsen
SportSchaatsen
DatumVrijdag 2 februari tot en met zondag 4 februari 2024
Locatie🇨🇦 Québec, Canada

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.