Wat kost Cheflix?

Sinds de oprichting van de culinaire streamingdienst Cheflix begin 2021 is deze razendsnel in populariteit en abonnees gegroeid. De ‘Netflix van Michelin chefs’ heeft met 150+ kooklessen van allerlei verschillende koks als Tess Posthumus, Søren Selin en Gianluca di Taranto, maar biedt ook abonnementen tegen een scherpe prijs. In dit artikel vind je antwoord op de vraag: wat kost Cheflix?

➝ Je kunt je nu aanmelden voor een gratis proefperiode bij Cheflix van 14 dagen, maar met de code ‘streamwijzer’ wordt dit verlengd tot 30 dagen ✅

Wat kost Cheflix?

Benieuwd wat je betaalt voor een lidmaatschap bij de culinaire streamingdienst Cheflix? Dan is het eerst belangrijk om te weten hoe de rekening in elkaar zit. Als abonnee wordt namelijk bij een nieuw lidmaatschap een bedrag voor één jaar gefactureerd. Daarna gaat je abonnement automatisch over naar een lidmaatschap per maand. Maar vóórdat je gefactureerd wordt mag je de streamingdienst eerst nog 14 dagen gratis proberen.

Je betaalt hiervoor €4,99 per maand. Dit bedrag wordt dus eenmalig afgeschreven als jaartermijn van €59,88 (= 12 x €4,99) en gaat daarna over in een maandelijkse factuur van €4,99 p/m. Ten opzichte van de concurrentie krijg je hiermee een goede deal. Voor Netflix betaal je voor een abonnement namelijk tussen de €7,99 en €15,99 per maand en ook Videoland kost €4,99 tot €10,00 p/m. Een laatste voorbeeld: bij Disney+ reken je €8,99 per maand af voor een abonnement.

Aanbieding vanwege de lockdown

Maar wacht, er is meer… Op zondag 19 december 2021 werd door het kabinet besloten dat Nederland tot en met vrijdag 14 januari 2022 in een harde lockdown gaat. Alle horeca en niet-essentiële winkels zijn daardoor helemaal gesloten. Om toch een steuntje in de rug te geven, is door Cheflix besloten een tijdelijke kortingsactie te lanceren.

De prijs is dus voor nu tijdelijk verlaagd. Je krijgt maar liefst 20% korting op een abonnement en betaalt daarom nu slechts €3,99 per maand voor een abonnement op Cheflix. Dit wordt het eerste jaar gefactureerd tegen een prijs van in totaal €47,88, waarna je over gaat op de maandelijks opzegbare abonnementsvorm.

Extra korting op Cheflix met aanbieding door voucher code

En dan zijn we er nog steeds niet. Speciaal voor onze trouwe volgers hebben we een mooie actie geregeld. Je krijgt namelijk met de voucher code streamwijzer niet de gebruikelijke 14 dagen gratis de tijd om een abonnement te testen, maar in totaal maar liefst 30 dagen.

Verder kun je ook kiezen om een abonnement als cadeau weg te geven aan een culinaire vriend(in), familielid of kennis uit je kookklas. Met de code cheflix2=1 krijg je twee abonnementen voor de prijs van één.

Meer informatie over Cheflix

Begin 2021 werd Cheflix opgericht met het doel om de culinaire streamingdienst te worden voor iedereen die houdt van koken en lekker eten. Je hebt een aanbod van masterclasses met elk ongeveer 15 lessen van ± 10 minuten per stuk. Deze 150+ kooklessen zijn voor iedereen: van beginnende thuiskoks tot ervaren chefs. Ook krijg je een handig boodschappenlijstje en overzichtelijk PDF werkbroek voor elke masterclass.

In ons artikel met alle informatie over Cheflix lees je van alles over de streamingdienst. Zo vind je of je op je TV naar afleveringen kunt kijken, of er een app beschikbaar is, welke chefs masterclasses aanbieden (en dat in de toekomst zullen gaan doen) en wat de ervaringen van gebruikers tot nu toe zijn. Veel kook- en kijkplezier!