Hoe kijk je gratis naar Cheflix? En met korting?

We blijven Hollanders en draaien dus graag elk dubbeltje drie keer om. Men is dan ook benieuwd of het mogelijk is om gratis en/of met korting naar de masterclasses van (sterren)chefs op de culinaire streamingdienst Cheflix te kijken. Hier vind je er alles over.

➝ Je kunt je nu aanmelden voor een gratis proefperiode bij Cheflix van 14 dagen, maar met de code ‘streamwijzer’ wordt dit verlengd tot 30 dagen ✅

Kun je gratis naar Cheflix kijken?

Ja, het is mogelijk om gratis een abonnement op Cheflix te proberen. De streamingdienst maakt het namelijk voor iedereen mogelijk om een proefperiode te starten van 14 dagen, waarvoor je alleen maar je betaalgegevens eenmalig hoeft te verifiëren met een afschrijving van 2 cent. Normaal gesproken gaat na die 14 dagen je abonnement over op één jaar lidmaatschap voor €47,88 (dus 3,99 euro per maand), waarna het automatisch maandelijks opzegbaar wordt.

Maar, goed nieuws: je kunt deze proefperiode meer dan dubbel zo lang maken. Speciaal voor onze trouwe volgers hebben we een kortingscode geregeld. Je krijgt namelijk met de voucher streamwijzer niet de gebruikelijke 14 dagen gratis de tijd om een abonnement te testen, maar in totaal maar liefst 30 dagen. Binnen de proefperiode kun je altijd besluiten om je proefabonnement op te zeggen, zodat je hierna niet gefactureerd wordt. Als je tevreden bent, kun je je lidmaatschap gewoon door laten lopen om lekker verder te gaan met het leren koken van de beste Michelin chefs in meer dan 150 lessen.

Is er een voucher om met korting een abonnement op Cheflix te nemen?

Momenteel is er bij ons geen kortingsvoucher voor Cheflix bekend. Ga direct naar de officiële website van Cheflix om zelf een kijkje te nemen hoe het ervoor staat.

Meer informatie over deze culinaire streamingdienst

Begin 2021 werd Cheflix opgericht met het doel om de culinaire streamingdienst te worden voor iedereen die houdt van koken en lekker eten. Je hebt een aanbod van masterclasses met elk ongeveer 15 lessen van ± 10 minuten per stuk. Deze 150+ kooklessen zijn voor iedereen: van beginnende thuiskoks tot ervaren chefs. Ook krijg je een handig boodschappenlijstje en overzichtelijk PDF werkbroek voor elke masterclass.

In ons artikel met alle informatie over Cheflix lees je van alles over de streamingdienst. Zo vind je of je op je TV naar afleveringen kunt kijken, of er een app beschikbaar is, welke chefs masterclasses aanbieden (en dat in de toekomst zullen gaan doen) en wat de ervaringen van gebruikers tot nu toe zijn. Veel kook- en kijkplezier!