Heeft Cheflix een app?

De culinaire streamingdienst Cheflix stijgt snel in populariteit. Kijkers zijn benieuwd of het mogelijk is om de masterclasses van (sterren)chefs via een app op je mobiel of (smart) tv te kijken en wat de overige streaming mogelijkheden zijn. We laten je er hieronder alles over weten.

➝ Je kunt je nu aanmelden voor een gratis proefperiode bij Cheflix van 14 dagen, maar met de code ‘streamwijzer’ wordt dit verlengd tot 30 dagen ✅

Heeft Cheflix een app?

Cheflix liet via zijn pagina met veelgestelde vragen lange tijd weten dat het team hard bezig was met de ontwikkeling van een mobiele app. Inmiddels is die af, wat betekent dat je nu via je mobiele device of tablet alles van het videoplatform binnen handbereik hebt.

Voorheen was er overigens geen groot probleem, want je kon al op elk device met een internetbrowser naar de lessen kijken. Ga direct naar de officiële website van Cheflix voor alle masterclasses van (sterren)chefs. Met de code streamwijzer verleng je je gratis proefperiode van 14 naar 30 dagen.

Hoe kun je masterclasses van Cheflix streamen via je mobiel, laptop of tv?

Ondertussen kun je afleveringen ook naar je tv streamen door het gebruik van een Chromecast of Apple TV. Verder is een HDMI-kabel ook een goedkope en simpele oplossing om je laptop aan je tv te verbinden, maar het kan tegenwoordig dat één van beide apparaten geen HDMI-aansluiting heeft. Hiervoor heb je in dat geval ook een verloopstukje nodig, zoals voor een VGA-aansluiting bij de televisie of voor een USB-C aansluiting bij de laptop.

Meer informatie over deze culinaire streamingdienst

Begin 2021 werd Cheflix opgericht met het doel om de culinaire streamingdienst te worden voor iedereen die houdt van koken en lekker eten. Je hebt een aanbod van masterclasses met elk ongeveer 15 lessen van ± 10 minuten per stuk. Deze 150+ kooklessen zijn voor iedereen: van beginnende thuiskoks tot ervaren chefs. Ook krijg je een handig boodschappenlijstje en overzichtelijk PDF werkbroek voor elke masterclass.

In ons artikel met alle informatie over Cheflix lees je van alles over de streamingdienst. Zo vind je wat de prijs van een abonnement is, welke chefs masterclasses aanbieden (en dat in de toekomst zullen gaan doen) en wat de ervaringen van gebruikers tot nu toe zijn. Veel kook- en kijkplezier!