Uitzendschema: wanneer komt er een nieuwe aflevering van ‘Shogun’ op Disney+?

Op Disney+ is onlangs de splinternieuwe historische serie Shogun van start gegaan. Inmiddels zijn de eerste afleveringen te zien. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe episode, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van Shogun op Disney+? Ook laten we weten hoeveel afleveringen er precies zullen verschijnen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt aflevering 9 van ‘Shogun’ op Disney+?

Op dinsdag 27 februari stond de première van Shogun op het programma. We begonnen gelijk goed met twee afleveringen, waarna je op wekelijkse episodes kunt rekenen. Iedere dinsdagochtend om 09:00 uur (Nederlandse tijd) verschijnt er een nieuw stukje van het verhaal in het aanbod van Disney+.

Dit betekent dat de negende aflevering van Shogun te zien zal zijn op dinsdag 16 april. Hieronder bekijk je nog het uitzendschema van het seizoen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1 ✅“Anjin”Dinsdag27 februari 2024
2 ✅“Servants of Two Masters”Dinsdag27 februari 2024
3 ✅“Tomorrow is Tomorrow”Dinsdag5 maart 2024
4 ✅“The Eightfold Fence”Dinsdag12 maart 2024
5 ✅“Broken to the Fist”Dinsdag19 maart 2024
6 ✅“The Ladies of the Willow World”Dinsdag26 maart 2024
7 ✅“A Stick of Time”Dinsdag2 april 2024
8 ✅“The Abyss of Life”Dinsdag9 april 2024
9“Crimson Sky”Dinsdag16 april 2024
10“A Dream of a Dream”Dinsdag23 april 2024

Hoeveel afleveringen heeft ‘Shogun’ seizoen 1?

Het eerste seizoen van Shogun zal in totaal dus bestaan uit tien afleveringen. Dit betekent dat de seizoensfinale valt op dinsdag 23 april 2024. Een tweede seizoen lijkt er daarna niet te komen; het is immers een gelimiteerde titel en gebaseerd op één boek, waardoor het bronmateriaal nu ‘op’ is. Mocht er toch nog een nieuw seizoen gemaakt worden, dan hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

In het Japan van het jaar 1600 vecht Lord Yoshii Toranaga voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem keren, totdat een mysterieus Europees schip strandt nabij een vissersdorpje.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.