Waar kun je de serie ‘Shogun’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Shogun (2024) online kijken kunnen. Deze serie speelt zich af in het Japan van 1600 en draait om Lord Yoshii Toranaga, die voor zijn leven moet vechten als iedereen zich tegen hem keert. Hieronder geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Shogun’ (2024) online kijken?

De serie Shogun ging op 27 februari 2024 in première. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar Shogun bij Disney+. De serie ging hier op dinsdag 27 februari in première, waarna je kunt rekenen op wekelijkse afleveringen. De laatste wordt op dinsdag 23 april verwacht.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Shogun’ (2024)

In het Japan van het jaar 1600 vecht Lord Yoshii Toranaga voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem keren, totdat een mysterieus Europees schip strandt nabij een vissersdorpje.

Streaming informatie over de serie

TitelShôgun
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Actie, Avontuur
CastHiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis, Anna Sawai, Tadanobu Asano, Takehiro Hira

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.