Videoland kondigt film aan over Mocro Maffia-personage ‘Tatta’

Het is een van de meest populaire Nederlandse series van de afgelopen jaren en daarmee een gigantisch kijkcijferkanon van Videoland: Mocro Maffia. Vandaag kondigde de streamingdienst aan dat er een spin-off film in de maak is die in 2023 verschijnt en over een geliefd personage zal gaan: Tatta.

Film ‘Mocro Maffia’ komt in 2023 naar Videoland

In de middag van vrijdag 9 september kwamen we te weten dat we volgend jaar kunnen gaan genieten van de film Mocro Maffia: Tatta op Videoland. De film draait om het karakter dat wordt gespeeld door de acteur Robert de Hoog. Er is nog niet meer aangekondigd dan we in de onderstaande tweet te zien krijgen, dus momenteel is enkel nog de titel en het releasejaar bekend. Binnenkort zullen we meer te weten komen over de verhaallijn, exacte datum en trailer. Dan melden we het natuurlijk als eerste via je mail, onze website en social media-kanalen.

Eerder al spin-offs van Mocro Maffia door Videoland gelanceerd

Het is niet de eerste keer dat er een spin-off wordt gelanceerd van Mocro Maffia. Zo schitterde Marouane Meftah (te zien in de onderstaande video met Walid Benmbarek aka Adil) al eerder in de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Daarna verscheen vlak voor het volgende seizoen de film Mocro Maffia: Meltem online op de streamingdienst rondom het gelijknamige personage van actrice Sinem Kavus.

Aftellen naar de lancering van seizoen 5

Ondertussen zijn we aan het aftellen naar de komst van Mocro Maffia seizoen 5. Het eerste deel verscheen in oktober 2018, waarna seizoen 2 (maart 2020), seizoen 3 (januari 2021) en seizoen 4 (maart 2022) volgden. Door deze planning is de verwachting dat we de aankomende afleveringen in het eerst kwartaal van 2022 online zullen zien verschijnen, maar dit is op het moment van schrijven nog niet officieel bevestigd.