Tatta is terug op Videoland in gloednieuwe ‘Mocro Maffia’-film

Na Komtgoed en Meltem is het nu de beurt aan Robert de Hoogs personage Tatta. Hij is het onderwerp van de gloednieuwe Mocro Maffia-film waar Videoland ons in de aanloop naar het vijfde seizoen van de populaire misdaadserie op trakteert. Mocro Maffia: Tatta is vanaf vandaag te zien.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Robert de Hoog in ‘Mocro Maffia: Tatta’

Robert de Hoog maakte pas nog furore in de gloednieuwe serie Sleepers en is vanaf vandaag terug in zijn vertrouwde rol van crimineel Tatta. Hij verdween aan het einde van Mocro Maffia’s vierde seizoen, na de ontvoering van de zus van Paus (Achmed Akkabi), spoorloos en nu krijgen we eindelijk antwoord op de vraag: waar is hij al die tijd gebleven? We zien hoe hij een wraakactie tegen Paus beraamt en daarbij de hulp nodig heeft van zijn oudere broer Otto, die vastzit in een Hongaarse gevangenis. Terwijl hij hem helpt te ontsnappen, belanden ze in een wespennest. Zijn doel lijkt verder dan ooit.

Uiteraard is Robert de Hoog weer te zien in de nieuwe korte film, die met een speelduur van ongeveer zestig minuten net wat langer is dan Mocro Maffia: Meltem. Vandaag, op vrijdag 28 april, heeft Videoland de film toegevoegd aan het aanbod. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Ook ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 komt eraan

Al meer dan een jaar zitten we te wachten op het vijfde seizoen van Mocro Maffia, maar ook dat komt er nu toch echt bijna aan. Videoland heeft bekendgemaakt dat we de film over Tatta kunnen zien als een klein voorproefje voor het vijfde seizoen. De releasedatum hebben ze nog niet vrijgegeven, maar we weten wel al dat het in juni zover is. Nog even wachten dus.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Meer informatie over ‘Mocro Maffia’

In het vierde seizoen van Mocro Maffia duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

TitelMocro Maffia
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad
CastAchmed Akkabi, Mandela Wee Wee, Robert de Hoog, Omar Ahaddaf, Walid Benmbarek, Yassine Fadel, Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud, Iliass Ojja

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.