Wanneer komt ‘Kinds of Kindness’ op Disney+?

Het is weer tijd voor een bezoekje aan de bioscoop. Yorgos Lanthimos, die niet zo lang geleden hoge ogen gooide met Poor Things, is terug met een nieuwe dramakomedie. Veel kijkers vragen zich af of en wanneer Kings of Kindness op Disney+ komt. In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt ‘Kind of Kindness’ naar Disney+?

Kind of Kindness is gedistribueerd door Searchlight Pictures en The Walt Disney Company. Daardoor kunnen we met grote zekerheid zeggen dat de film in de toekomst naar Disney+ komt. Ook de vorige film van Yorgos Lanthimos, Poor Things, is hier te bekijken. We weten alleen niet wanneer zijn nieuwste komedie daadwerkelijk te streamen zal zijn.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Kinds of Kindness’ op Disney+?

We verwachten Kinds of Kindness dus zeker op Disney+, maar wanneer we hem daar kunnen bewonderen is op dit moment nog niet bekend. Het ligt uiteraard wel in de mogelijkheden om een voorzichtige voorspelling te doen. Een tijdje terug hield Disney standaard 49 dagen aan voordat zij bioscoopfilms online aanboden, wat voor deze film zou kunnen duiden op een streamingrelease op 22 augustus 2024 (de film verscheen in Nederland op 4 juli 2024 op het witte doek).

Helaas wil Disney de streamingrelease nog weleens uitstellen, zeker bij grote bioscoopfilms, maar bij Poor Things duurde het juist minder lang. Na slechts 48 dagen verscheen die film Disney+. Het is nu dus nog even afwachten welke window deze keer aangehouden wordt. Uiteraard houden we het laatste nieuws nauwlettend in de gaten en delen we het direct met je via je mail en onze social media-kanalen als er een officiële releasedatum gedeeld wordt.

Verhaal en trailer van de film

Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.


Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.