Waar kun je de film ‘Poor Things’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Poor Things (2023) online kijken kunnen. Deze komedie draait om de evolutie van Bella Baxter, gespeeld door Emma Stone, die voor deze rol een Golden Globe in ontvangst mocht nemen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Poor Things’ (2023) online kijken?

Poor Things draait vanaf 8 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Disney+. Poor Things werd gedistribueerd door 20th Century Studios en The Walt Disney Company en dus verwachten we hem hier in de toekomst. De exacte online releasedatum is nog niet bekend.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek naar Poor Things bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Wel staat de filmpagina ook hier alvast live. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Poor Things’ (2023)

Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Bella is leergierig en leeft een beschermd bestaan bij Baxter. Ze mist kennis over de wereld om haar heen, maar heeft een drang er meer over te leren. Daarom gaat Bella er vandoor met Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), een gladde en losbandige advocaat. Ze beleven een wervelend avontuur over de hele wereld. Bevrijd van de vooroordelen van haar tijd, wordt Bella standvastig in haar doel om op te komen voor gelijkheid en bevrijding.

Streaming informatie over de film

TitelPoor Things
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 21 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurYorgos Lanthimos
CastEmma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.