Waar kun je de film ‘Kinds of Kindness’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Kinds of Kindness (2024) online kijken kunnen. In deze film van Yorgos Lanthimos (Poor Things) volgen we drie verhalen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Kinds of Kindness’ (2024) online kijken?

Kinds of Kindness is sinds 4 juli 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Disney+. Kinds of Kindness werd gedistribueerd door The Walt Disney Company en dus verwachten we hem hier in de toekomst. De exacte online releasedatum is nog niet bekend.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixPoor Things is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar Kinds of Kindness bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eerste toe aan het aanbod. Ook Poor Things bekijk je hier bij Pathé Thuis. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Kinds of Kindness’ (2024)

Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.

Streaming informatie over de film

TitelKinds of Kindness
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 24 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurYorgos Lanthimos
CastEmma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley

Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.