Laatste kans: bespaar alleen vandaag nog 20% met Viaplay-jaarabonnement

Eindelijk is het nieuwe Formule 1-seizoen begonnen. Wie daar voordelig van wil genieten, kan alleen vandaag nog tegen lager tarief een jaarabonnement bij Viaplay nemen. Hiermee bespaar je maandelijks een vijfde van de prijs, terwijl je het gehele F1-seizoen volgt en gratis toegang krijgt tot F1 TV Pro.

→ Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een lidmaatschap inclusief F1 TV-account en met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Jaarabonnement keerde tijdelijk terug bij Viaplay

Afgelopen september was het over en uit met het goedkopere jaarabonnement van Viaplay. Het pakket van twaalf maanden werd per direct niet meer aangeboden door de streamingdienst. In plaats daarvan kwam de focus te liggen op het (duurdere) maandabonnement. Met het verdwijnen van het jaarabonnement verdween dus ook de goedkopere abonnementsvorm. De keuze voor een jaarabonnement leverde je voorheen namelijk nog een korting op van 12,5%. Dit betekende dat je omgerekend 24 euro bespaarde op jaarbasis. In feite kon je dus 12 maanden kijken voor de prijs van 10½ maand.

Bespaar alleen vandaag nog 20% per maand met goedkoper jaarabonnement

Na een half jaar keert de goedkopere jaarlijkse abonnementsvorm terug in het aanbod van Viaplay. Voor de maandelijkse optie ben je voorlopig €15,99 per maand kwijt. Voorlopig, want in mei komt daar nog eens 2 euro bovenop vanwege een aanstaande prijsverhoging. Dit brengt het bedrag op €17,99 per maand en houdt dus in dat abonnees een stijging van 12,5% kunnen verwachten.

Bij het jaarabonnement betaal je echter €12,79 per maand. Dit levert per maand een besparing op van 20%, waardoor je omgerekend bijna 2½ maand per jaar gratis naar Formule 1 kijkt. Wel gaat het om een tijdelijke terugkeer, want het is alleen nog tot en met 11 maart 2024 mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten.

→ Kosten besparen? Sluit nu met 20% korting een jaarabonnement op Viaplay 🏎️

Gratis toegang tot F1 TV Pro

Buiten deze korting om, krijg je met een Viaplay-abonnement toegang tot F1 TV Pro. Voor het nieuwe Formule 1-seizoen bundelen de twee streamingdiensten namelijk hun krachten samen. Zo kijk je niet alleen live naar alle Grands Prix, maar krijg je door de toevoeging van F1 TV Pro ook toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio. Voor de duurdere abonnementsvorm van F1 TV betaal je €11,90 per maand. Wanneer je echter een abonnement afsluit op enkel F1 TV Pro, is het niet mogelijk om je abonnement te koppelen aan Viaplay. De samenwerking werkt dus niet beide kanten op.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.