Viaplay aanbieding: nu 29% korting op jaarabonnement

Goed nieuws voor mensen die willen besparen op hun abonnementskosten bij de streamingdienst Viaplay, er is een nieuwe actie voor een jaarabonnement gelanceerd. Je krijgt nu 29% korting op een lidmaatschap voor 12 maanden, waardoor je omgerekend slechts de prijs van 8½ maand betaalt. Eerdere jaaracties van Viaplay gingen steeds na een tijdje uit de lucht, maar momenteel is nog niet bekend of en wanneer deze deal af zal lopen.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 29% korting op een lidmaatschap inclusief gratis F1 TV-account en met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay lanceert kortingsactie op jaarabonnement

Eind 2021 werd middels een persbericht kenbaar gemaakt dat Viaplay gelanceerd zou worden in maart 2022 en dat een abonnement €13,99 per maand zou gaan kosten. Door prijsverhogingen stijgt dit kostenplaatje inmiddels naar €17,99 per maand. De streamingdienst had toen nog niet laten weten of er aanvullende acties zouden komen, zoals een gratis proefabonnement of een voordeligere alternatieve abonnementsvorm.

Na enkele eerdere acties is op de website van de streamingdienst te zien dat er momenteel weer een kortingsactie wordt georganiseerd. Je kunt nu een jaarabonnement afsluiten tegen de prijs van €12,79 per maand. Dat is ruim drie euro per maand minder is dan het maandelijkse lidmaatschap begin dit jaar en ruim vijf euro per maand minder dan de kosten per mei 2024.

Besparing van meer dan 62 euro op jaarbasis

Deze actieprijs komt neer op een korting van ruim €62 in het eerste jaar. Een maandelijks betalend lid is namelijk (12 x €17,99 =) €215,88 kwijt voor het eerste jaar, terwijl een jaarabonnee in diezelfde periode €153,48 betaalt. Daardoor pak je afgerond bijna 29% korting. Toch lekker voor je portemonnee.

Meer informatie over Viaplay

Viaplay ging begin vorig jaar vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Naast Formule 1 is er nog veel meer sport te zien, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland. Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer.