Scherpe tijdelijke aanbieding bij Viaplay: 25% korting op jaarabonnement

Begin dit jaar werd er al een tijdelijke actie met een jaarabonnement georganiseerd door Viaplay, maar deze deal liep af op 28 februari 2022. Nu is er echter weer een soortgelijke nieuwe aanbieding gelanceerd, waardoor je nu met 25% korting een lidmaatschap voor 12 maanden kunt afsluiten en omgerekend slechts de prijs van 9 maanden betaalt.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 25% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay lanceert kortingsactie op jaarabonnement

In december werd middels een persbericht kenbaar gemaakt dat Viaplay gelanceerd zou worden op 1 maart 2022 en dat een abonnement €13,99 per maand zou gaan kosten. De streamingdienst had toen nog niet laten weten of er aanvullende acties zouden komen, zoals een gratis proefabonnement of een voordeligere alternatieve abonnementsvorm.

Na enkele eerdere acties is op de website van de streamingdienst nu te zien dat er een tijdelijke nieuwe kortingsactie wordt georganiseerd. Je kunt tot en met 28 februari 2023 een jaarabonnement afsluiten tegen de prijs van €125,88 voor het eerste jaar. In het tweede jaar gaat de prijs automatisch over naar de dan geldende prijs, tenzij je ondertussen je lidmaatschap stopzet.

Besparing van 42 euro op jaarbasis

Deze actieprijs komt neer op een korting van maar liefst €42 in het eerste jaar. Een maandelijks betalend lid is namelijk (12 x €13,99 =) €167,88 kwijt voor het eerste jaar, waardoor je hiermee meer dan 25% korting pakt als jaarabonnee. Toch goed voor je portemonnee.

Meer informatie over Viaplay

Viaplay ging begin dit jaar vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart zijn namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 is er nog veel meer sport te zien, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland. Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.