Viaplay aanbieding: nu 12,5% korting op jaarabonnement

Goed nieuws voor mensen die willen besparen op hun abonnementskosten bij de streamingdienst Viaplay, want sinds 2 maart 2023 is er een nieuwe actie voor een jaarabonnement gelanceerd. Je krijgt nu 12,5% korting op een lidmaatschap voor 12 maanden, waardoor je omgerekend slechts de prijs van 10½ maand betaalt. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, de deal afloopt. Eerdere jaaracties van Viaplay gingen echter steeds na een tijdje uit de lucht.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay lanceert kortingsactie op jaarabonnement

Eind 2021 werd middels een persbericht kenbaar gemaakt dat Viaplay gelanceerd zou worden in maart 2022 en dat een abonnement €13,99 per maand zou gaan kosten. Door een prijsverhoging is dit kostenplaatje inmiddels gestegen naar €15,99 per maand. De streamingdienst had toen nog niet laten weten of er aanvullende acties zouden komen, zoals een gratis proefabonnement of een voordeligere alternatieve abonnementsvorm.

Na enkele eerdere acties is op de website van de streamingdienst te zien dat er momenteel weer een kortingsactie wordt georganiseerd. Je kunt nu een jaarabonnement afsluiten tegen de prijs van €13,99 per maand. In het tweede jaar gaat de prijs automatisch over naar de dan geldende prijs, tenzij je ondertussen je lidmaatschap stopzet.

Besparing van 24 euro op jaarbasis

Deze actieprijs komt neer op een korting van €24 in het eerste jaar. Een maandelijks betalend lid is namelijk (12 x €15,99 =) €191,88 kwijt voor het eerste jaar, terwijl een jaarabonnee in diezelfde periode (12 x €13,99 =) €167,88 betaalt. Daardoor pak je hiermee afgerond 12,5% korting. Toch lekker voor je portemonnee.

Meer informatie over Viaplay

Viaplay ging begin vorig jaar vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart waren namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 is er nog veel meer sport te zien, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland. Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer.