Laatste seizoen (15) van Supernatural is vanaf nu te zien op Amazon Prime Video

Al maanden wordt de klantenservice van Amazon Prime Video in Nederland gestalkt met de vraag wanneer het vijftiende seizoen van de Sci-Fi serie Supernatural op de streamingdienst zal verschijnen. In juli 2020 kwam namelijk plotsklaps 14 delen online, maar het laatste seizoen miste nog. Gelukkig hebben we nu goed nieuws voor de fans. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Supernatural seizoen 15 op Amazon Prime Video.

→ Update: Op 14 februari 2022 werd Supernatural verwijderd uit het aanbod van Amazon Prime Video. Lees meer over de streaming mogelijkheden in het artikel Waar kun je de serie ‘Supernatural’ in 2022 online kijken?

Waar gaat het verhaal van Supernatural over?

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien meestal om kwaadaardige geesten, maar ook vampiers, weerwolven en andere demonen moeten worden verslagen.

Titel: Supernatural
Soort: serie
Seizoenen: 15 seizoenen
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Streamingdienst: Amazon Prime Video
IMDb: 8.4 op IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Amazon Prime Video: Kijk 30 dagen gratis

Wanneer komt Supernatural seizoen 15 op Amazon Prime Video?

→ Alle seizoenen van Supernatural vind je ook hier 🍿

Komt er een Supernatural seizoen 16 of is S15 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het gedaan met de populaire serie. Supernatural zal door productiemaatschappij The CW niet verlengd worden met een zestiende seizoen.

Welke teaser of trailer is er al van Supernatural seizoen 15?

Bekijk nu de trailer van het allerlaatste seizoen van Supernatural hieronder.