Waar kun je de serie ‘Supernatural’ in 2022 online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Supernatural online kijken kunt. De populaire serie werd uitgezonden van 2005 tot en met 2020 en wist heel veel kijkers te trekken. Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Amazon Prime Video, waaronder Supernatural, Harry Potter, ER, Supernatural, The Originals en ALF. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je Supernatural uit 2005-2020 online kijken?

✅ HBO Max➡️ Bekijk direct Supernatural bij HBO Max in Nederland. Alle 15 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.
❌ Amazon Prime VideoSinds 14 februari 2022 is Supernatural helaas niet meer te bekijken op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ NetflixVroeger was deze serie op Netflix te zien, maar sinds vorig jaar helaas niet meer.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Ook DVD-box bestellen is nog mogelijk

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld Supernatural, maar ook The Sopranos, Game of Thrones, Friends en The Big Bang Theory.

Verhaal van Supernatural (2005-2020)

Twee broers volgen de voetstappen van hun vader als jagers, die strijden tegen kwaadaardige bovennatuurlijke wezens van allerlei aard, waaronder monsters, demonen en goden die over de aarde zwerven.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelSupernatural
Jaar2005-2020
SoortSerie
Duur15 seizoenen
GenreDrama, Fantasy, Horror
IMDb8,4 uit 422.000 stemmen
MakerEric Kripke
CastJared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver
Supernatural Season 15 "Believe" Trailer (HD) Final Season