Nieuw op Amazon Prime Video: Supernatural (seizoen 1 t/m 14)

YES! Wat een heerlijk nieuws! Na onze Supernatural winactie zijn zomaar de eerste 13 seizoenen van Supernatural aan het Amazon Prime Video aanbod in Nederland toegevoegd vanaf half december! Op 2 januari 2020 zijn daar ook nog eens alle afleveringen van seizoen 14 bij gekomen. Bingen maar!

→ Update: Op 14 februari 2022 werd Supernatural verwijderd uit het aanbod van Amazon Prime Video. Lees meer over de streaming mogelijkheden in het artikel Waar kun je de serie ‘Supernatural’ in 2022 online kijken?

Verhaal en trailer

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien meestal om kwaadaardige geesten, maar ook vampiers, weerwolven en andere demonen moeten worden verslagen.

Supernatural – serie – Amazon Prime Video

Titel: Supernatural
Soort: serie
Seizoenen: 1 t/m 14
Streamingdienst: Amazon Prime Video
IMDb: 8.4 op IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Amazon Prime Video: Kijk 30 dagen gratis

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.