Er komt geen seizoen 16 van Supernatural op Amazon Prime Video

Fans van Supernatural stonden te springen van geluk toen in juli 2020 14 delen online verschenen op Amazon’s streamingdienst en in februari 2021 volgde het vijftiende seizoen. Inmiddels is de serie echter helaas ten einde. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Supernatural seizoen 16 op Amazon Prime Video.

→ Update: Op 14 februari 2022 werd Supernatural verwijderd uit het aanbod van Amazon Prime Video. Lees meer over de streaming mogelijkheden in het artikel Waar kun je de serie ‘Supernatural’ in 2022 online kijken?

Waar gaat het verhaal van Supernatural over?

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien meestal om kwaadaardige geesten, maar ook vampiers, weerwolven en andere demonen moeten worden verslagen.

Titel: Supernatural
Soort: serie
Seizoenen: 15 seizoenen
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Streamingdienst: Amazon Prime Video
IMDb: 8.4 op IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Amazon Prime Video: Kijk 30 dagen gratis

Komt er een Supernatural seizoen 16 op Amazon Prime Video of een andere streamingdienst?

→ Alle seizoenen van Supernatural vind je ook hier 🍿