Recente actiefilm ‘Redemption Day’ (2021) met Gary Dourdan is nu te zien op Film1

Ben jij al aan het aftellen naar het einde van deze maand bij Film1? De streamingdienst heeft namelijk een nieuwe toffe première te pakken, want de keiharde actiefilm Redemption Day (2021) zal er vanaf 26 november te zien zijn. De film is op dit moment niet te bekijken bij andere streamingdiensten. Hieronder vind je waar hij over gaat en kun je alvast de trailer bekijken.

Redemption Day (film, 2021) is vanaf 26 november te zien bij Film1

Er worden weer heel wat nieuwe films op Film1 in november 2021 toegevoegd, waardoor je deze maand een behoorlijk aantal uurtjes kunt genieten op de bank. Een goede titel hiervoor is Veterans of Foreign Wars (2019), maar ook de intrigerende western Never Grow Old (2019), de biografische film Tesla (2020) en de recente en keiharde actiefilm Redemption Day (2021). Op vrijdag 26 november 2021 zal deze film om 20:30 uur in première gaan bij het TV-kanaal Film1 Premiere, maar ook online verschijnen bij de streamingdienst. Bij andere SVOD-diensten als Netflix, Videoland, Disney+ of Amazon Prime Video is de film op het moment van schrijven niet te bekijken.

Redemption Day werd bij de Manhattanhenge Film bekroond in de categorie Best Feature Film door de Grand Jury en wist op het Montreal Independent Film Festival de prijs voor Best Thriller en Best Supporting Actor (Andy Garcia) in de wacht te slepen. De hoofdrol wordt vertolkt door Gary Dourdan, een acteur die je al zou kunnen kennen van zijn optreden in de hitserie CSI: Crime Scene Investigation als Warrick Brown. Ook speelde hij Christie in Alien: Resurrection (1997), Ballpean in Thursday (1998) en Aaron in All She Wrote (2018).

Verhaal en meer informatie van ‘Redemption Day’ (2021)

Brad Paxton is kapitein van de Amerikaanse mariniers en heeft een Medal of Honor gekregen na een intens vuurgevecht tegen ISIS. Hij probeert zijn weg te vinden in het burgerleven wanneer de liefde van zijn leven wordt gekidnapt en vastgehouden door terroristen. In een gevecht tegen de klok, zichzelf en de vijanden moet hij een dodelijke operatie uitvoeren om haar te bevrijden.

TitelRedemption Day
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 39 minuten
CategorieActie, Drama, Thriller
IMDb6,0 uit 23.000 stemmen
RegisseurHicham Hajji
CastGary Dourdan, Serinda Swan, Andy García, Brice Bexter, Ernie Hudson, Martin Donovan, Robert Knepper, Samy Naceri, Soumaya Akaaboune

Trailer

Bekijk hieronder de heerlijke trailer van Redemption Day.