Veteranen beschermen een jonge vrouw in ‘Veterans of Foreign Wars’ (2019), nu te zien bij Film1

November is een maand bomvol actie bij Film1, met een paar uitblinkers vol avontuur en topacteurs. Één van de nieuwe films die het kijken waard is, is Veterans of Foreign Wars, een film uit 2019. Sinds vrijdag 5 november is VFW te zien bij Film1. Momenteel is hij niet te bekijken op andere streamingdiensten.

Veterans of Foreign Wars (film, 2019) is sinds 5 november te zien bij Film1

Onder de nieuwe films op Film1 in november 2021 vallen onder andere de intrigerende western Never Grow Old (2019), de bijzondere biografie Tesla (2020) en de recente en keiharde actiefilm Redemption Day (2021), maar ook Veterans of Foreign Wars (2019) is vanaf deze maand op Film1 te zien. De film ging op 5 november in première op TV en de streamingdienst en zal nogmaals op het kanaal Film1 Premiere worden uitgezonden op vrijdag 26 november van 22:10 uur tot 23:42 uur. Bij andere SVOD-diensten als Netflix, Videoland, Disney+ of Amazon Prime Video is de film op het moment van schrijven niet te bekijken.

Je kunt een aantal hoofdrolspelers kennen van andere grotere rollen, want die hebben ze absoluut al weten te vervullen. Zo speelde Stephen Lang de rol van Colonel Miles Quaritch in het gigantische kijkcijferkanon Avatar (2009), kun je William Sadler kennen als Heywood in de legendarische hitfilm The Shawshank Redemption (1994) en speelde de voormalige American Football-ster Fred Williamson het karakter Frost in From Dusk Till Dawn (1996). Bekijk nu Veterans of Foreign Wars bij Film1.

Verhaal en meer informatie van ‘Veterans of Foreign Wars’ (2019)

Vietnamveteraan Fred en zijn wapenbroeders moeten in allerijl een arsenaal in elkaar knutselen om hun favoriete bar – en een onschuldig tienermeisje – te beschermen tegen een gestoorde drugdealer en zijn horde zielloze punkmutanten. Deze krasse knarren zijn al naar de hel geweest en teruggekeerd, maar wordt dit dan toch hun last stand? Letterlijk en figuurlijk ouderwetse actie en ultraviolence!

TitelVeterans of Foreign Wars / VFW
SoortFilm
Jaar2019
TaalEngels
Duur1 uur en 32 minuten
CategorieActie, Misdaad, Horror
IMDb6,1 uit 7.500 stemmen
RegisseurJoe Begos
CastStephen Lang, William Sadler, Fred Williamson, Martin Kove, David Patrick Kelly, Dora Madison, Sierra McCormick, George Wendt, Tom Williamson

Trailer

Bekijk hieronder de keiharde trailer van VFW, voluit bekend als Veterans of Foreign Wars.


Synopsis: Film1