Vandaag in première bij Videoland: ‘The Real Housewives of Amsterdam’

Na het internationale succes van ‘The Real Housewives’ komt dit format nu ook naar Nederland! Videoland kondigde een paar maanden geleden een gloednieuwe serie over de glamourlevens van zeven upper class dames aan: The Real Housewives of Amsterdam. Sinds donderdag 24 november is de serie op de streamingdienst in première gegaan; de eerste twee afleveringen zijn nu te zien.

De Amsterdamse upper class in ‘The Real Housewives of Amsterdam’

Na The Real Housewives of Beverly Hills, The Real Housewives of New York City en nog dertig andere edities komt dit format van NBCUniversal nu ook eindelijk naar Nederland. Videoland kondigt door middel van onderstaand Instagram-bericht aan dat er een gloednieuwe serie in de maak is over zeven Nederlandse upper class dames: The Real Housewives of Amsterdam.

De ‘housewives’ die in deze editie meedoen zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky en Maria Tailor. Die laatste kennen we natuurlijk van het tv-programma Modemeisjes Met Een Missie. Veel is er nog niet over de andere dames bekend, behalve dat hun leven bol staat van luxe, rijkdom en drama. Dat belooft alvast veel goeds!

‘The Real Housewives of Amsterdam’ is sinds november te zien

De streamingdienst liet ons eerder al weten dat deze titel onder de nieuwe films & series op Videoland in november zou vallen. Verder kun je ook nog de seizoenen van de internationale edities terugkijken op andere video on demand-platforms. The Real Housewives of Beverly Hills is bijvoorbeeld op Netflix te zien en voor The Real Housewives of New York City kun je op Viaplay terecht. The Real Housewives of Amsterdam is momenteel de enige editie die naar Videoland lijkt te komen. Hier wordt iedere donderdag een gloednieuwe aflevering toegevoegd.

Volledige aanbod van films en series op Videoland in Nederland

Videoland heeft de laatste maanden meer nieuwe programma’s aangekondigd. Zo werd Love Island verlengd met een gloednieuw seizoen en zijn alle Glory-kickbokswedstrijden sinds de zomer op deze streamingdienst te zien.

Op Streamwijzer is het complete aanbod van de video on demand-platformen in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Ook laten we iedere maand weten welke nieuwe films en series er aan het aanbod van Videoland toegevoegd worden. En natuurlijk houden we je ook via onze website, social media-kanalen en onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.