The Real Housewives op Beverly Hills seizoen 3 & 4 staan nu op Netflix

Realityfans, opgelet! Nadat het eerste en tweede deel van The Real Housewives of Beverly Hills al te zien waren op Netflix, zijn nu ook seizoen 3 en 4 van het populaire televisieprogramma op de streamingdienst te vinden. Zoals vooraf aangekondigd door het video on demand-platform, werden de twee nieuwe seizoenen op 15 april 2021 toegevoegd aan het aanbod.

Seizoen 3 & 4 van The Real Housewives of Beverly Hills op Netflix

In het overzicht van de nieuwe films en series op Netflix in april 2021 werd gelukkig al duidelijk dat liefhebbers van de realityserie niet lang meer zouden hoeven wachten tot hun favoriete Beverly Hills-dames terug zouden keren naar Netflix. Tot op heden waren enkel de eerste twee seizoenen van de realityserie uit 2010 te streamen op Netflix, maar op 15 april 2021 heeft de streamingdienst ook seizoen 3 en 4 van The Real Housewives of Beverly Hills toegevoegd aan het aanbod.

Toch zijn er op social media geluiden van abonnees die teleurgesteld zijn dat er niet nieuwere seizoenen van de serie toegevoegd worden. Seizoen 3-4 werden namelijk in 2012-2013 uitgezonden, terwijl er inmiddels al 10 seizoenen op andere streamingdiensten te vinden zijn. Lees verder voor meer informatie.

Seizoen 1-10 van TRHOBH zijn te zien op Hayu

Fan van de Kardashians? Kijk jij überhaupt het liefste naar allerlei realityshows en -soaps? Of wil jij juist alles weten over de meest bizarre waargebeurde misdaden? Dan is Hayu misschien wel wat voor jou. In ons overzicht van streamingdiensten in Nederland hebben we dit video on demand-platform al getipt voor realityliefhebbers. In dit geval bewijst de streamingdienst zijn waarde door 10 seizoenen van TRHOBH in het aanbod op te hebben genomen. Je kunt direct beginnen met kijken via de groene knop hieronder.

Verhaal, trailer en details van The Real Housewives of Beverly Hills

Een realityserie die een aantal van de meest welgestelde vrouwen van het land volgt terwijl ze genieten van de weelderige levensstijl die alleen Beverly Hills kan bieden.

Jaar: 2010
Soort: Serie
Categorie: Reality
IMDb: 5.0 uit 5.000 stemmen
Duur: 11 seizoenen
Makers: Scott Dunlop, Alex Baskin, Kathleen French
Cast: Kyle Richards, Adrienne Maloof, Camille Grammer