Love Island is terug: nieuw seizoen verschijnt volgende maand al

Twaalf Vlaamse en Nederlandse singles gaan weer op zoek naar de liefde in een gloednieuw seizoen van het razend populaire datingprogramma Love Island. Het nieuwe seizoen is exclusief bij Videoland te zien en verschijnt binnenkort al: vanaf maandag 11 juli 2022.

Op zoek naar de liefde in Love Island

Het concept van Love Island is simpel: twaalf singles vertrekken naar een paradijselijk eiland, waar ze samen koppels vormen die strijden tegen andere koppels. Het doel is om de liefde te vinden, maar er ligt ook een prijs van 25.000 euro in het verschiet voor het koppel dat uiteindelijk wint. Vorig seizoen wonnen Job en Esmée en nu is het de tijd voor een nieuw stelletje om met het prijzengeld naar huis te gaan.

Het nieuwe seizoen van Love Island wordt gepresenteerd door Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. De voice-over wordt gedaan door radio-dj Sander Lantinga.

Nieuw seizoen Love Island al over twee weken op Videoland

Al over twee weken kunnen we weer gaan genieten van Love Island op Videoland. De serie verschijnt namelijk vanaf maandag 11 juli dagelijks op de streamingdienst. Dit heeft Videoland door middel van onderstaand Instagram-bericht laten weten.

Andere realityprogramma’s op Videoland

Naast een nieuw seizoen van Love Island kijk je vanaf 11 juli 2022 ook naar een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Vijf dagen per week worden B&B-eigenaren door heel Europa gevolgd in hun zoektocht naar de liefde.

Daarnaast verschijnt er op 15 juli 2022 ook een spin-offserie op Videoland over een van de meest spraakmakende figuren uit seizoen 1: Jacob. In De Ware Jacob kunnen we zien hoe Jacob écht is en hoe het inmiddels met zijn turbulente liefdesleven gesteld is.


Synopsis: RTL via Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.