Alle Glory-gevechten zijn vanaf dit najaar te zien bij Videoland

Grote kickbokswedstrijden kijk je voortaan bij Videoland. Kickboksorganisatie Glory heeft vanmiddag namelijk bekendgemaakt dat ze een deal hebben gesloten met de streamingdienst, waardoor de gevechten vanaf komende zomer exclusief bij dit video on demand-platform te zien zijn. Zo kijk je hier straks naar het grote gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem, op 8 oktober 2022, en naar nog veel meer bloedstollende wedstrijden.

Videoland heeft de rechten van Glory-kickbokswedstrijden binnen

Kickboksorganisatie Glory heeft vanmiddag door middel van onderstaande tweet bekendgemaakt dat de rechten van de kickbokswedstrijden vanaf deze zomer in handen zijn van Videoland. Zij zouden een meerjarig contract hebben ondertekend. Dit betekent dat alle gevechten binnenkort exclusief bij deze streamingdienst te bekijken zijn, zonder aanvullende kosten.

Voor fans van de vechtsport gaat er dus wel iets veranderen. Hoewel de wedstrijden in het verleden nog wel op televisie uitgezonden werden, bijvoorbeeld op Ziggo en Veronica, was er de laatste jaren sprake van een pay-per-view-systeem. Zo betaalde je per gevecht een bepaald bedrag. Nu zul je een abonnement moeten afsluiten bij Videoland, wat kan voor een bedrag van €4,99, €7,99 of €10,99 per maand.

Diverse grote Glory-evenementen zijn nog dit jaar bij Videoland te zien

Vanaf dit najaar kun je dus voor alle Glory-kickbokswedstrijden op Videoland terecht. Dit betekent dat je onder meer naar de Glory 81 in Düsseldorf kunt kijken op 20 augustus 2022, waarin Benjamin Adegbuyi en Jamal Ben Saddik tegenover elkaar in de ring staan. Ook de grote wedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem is op 8 oktober te zien op Videoland.

Daarnaast komt de streamingdienst ook met een realityserie over nieuwe talenten in de kickbokswereld, Glory Rivals genaamd. Wanneer dit op de streamingdienst te zien zal zijn, is op dit moment nog niet bekend.

Volledige aanbod van films en series op Videoland in Nederland

Op Streamwijzer is het complete aanbod van de streamingdiensten in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Ook laten we iedere maand weten welke nieuwe films en series er aan het aanbod van Videoland toegevoegd worden. En natuurlijk houden we je ook via onze website, social media-kanalen en onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.