Waar kun je de serie ‘Rampvlucht’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Rampvlucht (2022) online kijken kunnen. De dramathriller gaat over De Bijlmerramp, een van de meest controversiële vliegrampen van de twintigste eeuw. Precies dertig jaar na dato wordt deze op werkelijkheid gebaseerde thriller uitgezonden. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Rampvlucht’ (2022) online kijken?

In Rampvlucht duikt de KRO-NCRV met een zogeheten complotthriller in het verhaal van De Bijlmerramp, gebaseerd op de ware en schokkende gebeurtenissen van 4 oktober 1992. Toen stortte een vrachtvliegtuig neer in de Amsterdamse woonwijk Bijlmermeer. Hierbij kwamen 43 mensen om het leven.

Vanaf donderdag 29 september bekijk je dagelijks om 20:30 uur bij KRO-NCRV een nieuwe aflevering, maar via NPO Plus kun je op NLZIET al vooruitkijken. De laatste aflevering wordt exacte 30 jaar na de ramp uitgezonden: op dinsdag 4 oktober 2022. In de onderstaande tabel vind je bij welke streamingdiensten je wel en niet naar deze Nederlandse serie kijken kunt. Ook is er een gelijknamige podcast gelanceerd door NPO Radio 1 en KRO-NCRV.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Rampvlucht bij NLZIET. Hier is de serie vanaf 29 september 2022 al vooruit te kijken. De vijf afleveringen werden door de NPO uitgezonden en maken daarom onderdeel uit van het aanbod van de streamingdienst.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Rampvlucht niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Rampvlucht nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Uitzendschema

Hieronder vind je het uitzendschema van Rampvlucht op televisie en de streamingdienst NLZIET. De vijfdelige serie gaat van start op 29 september 2022 en de laatste aflevering wordt vervolgens uitgezonden op 4 oktober. Alleen op zaterdag is er geen nieuwe episode op tv te zien. Ondertussen kun je de volledige serie via de NPO al wel bij NLZIET vooruitkijken.

AfleveringWeekdag (tv)Datum (tv)Tijd (tv)Datum (NLZIET)
1Donderdag29 september 202221:30 uur29 sept.
2Vrijdag30 september 202221:30 uur29 sept.
3Zondag2 oktober 202221:30 uur29 sept.
4Maandag3 oktober 202221:30 uur29 sept.
5Dinsdag4 oktober 202221:30 uur29 sept.

Verhaal en trailer van ‘Rampvlucht’ (2022)

In Rampvlucht werpen een dramaserie, documentaire, podcast en digitale reconstructie een nieuwe blik op een van de meest controversiële vliegrampen van de twintigste eeuw: de Bijlmerramp.

Streaming informatie over de serie

TitelRampvlucht
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama, Geschiedenis, Thriller
CastJoy Delima, Thomas Höppener, Yorick van Wageningen, Guy Clemens, Kenneth Herdigein, Katrien van Beurden, Gijs Scholten van Asschat, Emmanuel Ohene Boafo, Cees Geel, Saskia Temmink, Belinda van der Stoep, Joy Wielkens, Chris Peters, Porgy Franssen, Marieke Heebink, Bart Slegers, Hannah van Lunteren

Synopsis: KRO-NCRV