Nieuw op SkyShowtime | Mei 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in mei 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in mei 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in mei 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in mei 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. The Family Stallone (serie, seizoen 2)

Fans van Sylvester Stallone, opgelet! Afgelopen jaar kon je in het leven van het actie-icoon duiken in de serie The Family Stallone en nu staat het tweede seizoen op het programma. Je kunt het vanaf donderdag 16 mei bingen. De Stallones nemen in de nieuwe afleveringen afscheid van Hollywood. Terwijl de kinderen het huis uit gaan, settelen Sylvester en zijn vrouw in Palm Beach. Om tóch nog een echte familie te zijn, gaan ze samen op vakantie naar Italië.

2. Trolls Band Together (film, 2023)

Genoten van Trolls en Trolls World Tour? Dan mag je Trolls Band Together niet missen. Poppy en Branch zijn nu officieel samen, maar Branch blijkt een verborgen verleden te hebben. Ooit was hij namelijk lid van Poppy’s favoriete boyband BroZone, samen met zijn broers. Ze zijn uit elkaar gegroeid, maar als een van de broers ontvoerd wordt is het tijd om weer samen te werken. Je bekijkt de film op SkyShowtime vanaf zondag 5 mei.

3. Concordia (serie, seizoen 1)

Nieuw op SkyShowtime mei 2024 Concordia
Serie: Concordia (2024) | Beeld: SkyShowtime

De producer van Game of Thrones komt met een gloednieuwe sciencefictionserie. In Concordia volgen we een nieuwe gemeente die volledig gebouwd is op datacollectie en AI. Het moet de meest veilige plek zijn om te leven, maar dan wordt er een moord gepleegd. Een team moet zo snel mogelijk ontdekken wat er aan de hand is, voordat het te laat is…

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in mei 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in mei toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Trolls Band TogetherFilm (2023)5 mei
The Family StalloneSerie (S2)16 mei
ConcordiaSerie (S1)23 mei
Five Nights at Freddy’sFilm (2024)In mei

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
A Gentleman in MoscowSeizoen 1Donderdag
Boat StorySeizoen 1Vrijdag
Star Trek: DiscoverySeizoen 5Vrijdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.