Waar kun je de serie ‘Game of Thrones’ (2011-2019) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Game of Thrones online kijken kunt (de populaire fantasyserie uit 2011). Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Ziggo Movies & Series, waaronder The Sopranos, Chernobyl, The Wire, Westworld en GoT. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Game of Thrones uit 2011-2019 online kijken?

Alle acht seizoenen van Game of Thrones verschenen direct online toen de nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Discovery, HBO Max, werd gelanceerd in maart 2022. Daarnaast werd in augustus 2022 ook nog een verbeterde versie van de hitserie toegevoegd, want het is nu mogelijk om S1-8 in 4K UHD, HDR, Dolby Vision en Dolby Atmos te kijken. Ook verscheen de prequelserie House of the Dragon exclusief bij HBO Max online in die maand. Daar zijn inmiddels alle beschikbare afleveringen te streamen.

📀 BolJe kunt de dvd-box en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Bekijk nu Game of Thrones bij Bol.
📀 AmazonOok bij Amazon’s webwinkel is de dvd-box (of Blu-ray) te vinden. 👉 Bekijk nu Game of Thrones bij Amazon.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je Game of Thrones bij HBO Max in Nederland. Alle acht seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering in maart 2022 te zien.
❌ Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is Game of Thrones helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas GoT niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Game of Thrones nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

🔵 Staat of komt ‘Game of Thrones’ op Disney+?

Men vraagt zich door de magische wereld van Westeros vaak af: staat Game of Thrones op Disney Plus? Of komt de seriereeks in de toekomst nog naar de streamingdienst van The Walt Disney Company? Helaas is dat beide niet het geval, want de uitzendrechten van de Game of Thrones-franchise liggen in handen van HBO (Home Box Office). Dat is een studio die onderdeel uitmaakt van het bedrijf Warner Bros. Discovery, niet van The Walt Disney Company.

Wel zijn er in het aanbod van Disney+ heel veel andere magische films te vinden. Zo stream je er fabuleuze animatiefilms van Pixar en Disney, maar ook superheldenverhalen van Marvel, vertellingen uit het Star Wars-universum, wereldse beelden van National Geographic en content voor oudere kijkers van Star. Hieronder bezoek je direct de officiële website van Disney+.

Ga direct naar Disney+ 🦸‍♂️

🟣 Staat of komt ‘Game of Thrones’ op HBO Max?

De streamingdienst HBO Max is eigendom van Warner Bros. Discovery, het bedrijf dat de uitzendrechten van GoT in handen heeft. Hierdoor kun je op dit video on demand-platform in Nederland kijken naar alle afleveringen van de serie. Via de onderstaande link begin je direct met kijken.

🔴 Staat of komt ‘Game of Thrones’ op Netflix?

Vanwege het feit dat Netflix op het moment van schrijven nog steeds de grootste streamingdienst is, is men vaak benieuwd: komt Game of Thrones op Netflix? Helaas voor abonnees van het video on demand-platform heeft Warner Bros. Discovery besloten om de uitzendrechten exclusief bij haar eigen videodienst HBO Max te houden. De kans dat de GoT-reeks dus ooit nog in het aanbod van Netflix in Nederland vertoond zal worden is jammer genoeg minimaal.

Verhaal van Game of Thrones (2011-2019)

De zomers duren tientallen jaren. Winters kunnen een leven lang duren. En de strijd om de IJzeren Troon begint. Deze populaire fantasyserie is gebaseerd op de bestsellerreeks van George R.R. Martin en gecreëerd door David Benioff en D.B. Weiss. We volgen een eeuwenoude machtsstrijd waarin de Zeven Koninkrijken van Westeros allemaal proberen de controle te krijgen. Dat gaat gepaard met veel bloedvergieten, intriges en verraad.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelGame of Thrones
SoortSerie
Jaar2011-2019
Duur8 seizoenen
CategorieActie, Avontuur, Drama, Fantasy
IMDb9,2 uit 1.900.000 stemmen
MakersDavid Benioff, D.B. Weiss
CastNikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams, Peter Dinklage, Rory McCann, Iain Glen