Nederland vs. Canada: live kijken op tv en online | Voetbal op donderdag 6 juni 2024

De laatste oefeninterlands staan voor het Nederlands elftal op het programma. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af waar ze de wedstrijd van Nederland tegen Canada op tv en online kijken kunnen op donderdag 6 juni 2024 om 20:45 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd wordt gebruikt als voorbereiding op het EK Voetbal dat 14 juni van start gaat. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de match eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd van Nederland tegen Canada online kijken (op donderdag 6 juni 2024 om 20:45 uur)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote voetbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd tussen Nederland en Canada per videodienst in Nederland.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Nederland vs. Canada bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van wedstrijden van het Nederlands elftal in handen. Hierdoor wordt de wedstrijd tussen Nederland en Canada op donderdag 6 juni om 20:45 uur op NPO 3 uitgezonden. Omdat de wedstrijd op tv te zien zijn, is deze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met voetbal aan in Nederland.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze wedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze wedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit de Women’s Nations League er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het voetbal worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd tussen Nederland en Canada uitzendt

Het Nederlands elftal speelt deze oefeninterland tegen Canada. Net zoals de andere wedstrijden van Nederland wordt ook deze match van Oranje op tv door de NPO uitgezonden op het derde kanaal (NPO 3). Doordat de wedstrijd tussen Nederland en Canada direct op televisie te volgen is, kun je het gehele duel via NLZIET online volgen.

👉 Ga direct naar de wedstrijd Nederland vs. Canada bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de wedstrijd

CompetitieVriendschappelijk interland
SportVoetbal
DatumDonderdag 6 juni 2024
Locatie🇳🇱 De Kuip, Rotterdam, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.