Actiethriller ‘Killing Field’ (2021) met Bruce Willis is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de actiethriller Killing Field (ook bekend als Survive the Game) uit 2021 met Bruce Willis geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Killing Field is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Killing Field (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was The Marksman met Liam Neeson nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 15 van 2022 is Killing Field de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film met Bruce Willis alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Games Cullen Bressack en heeft in de cast sterren als Chad Michael Murray, Swen Temmel, Bruce Willis, Michael Sirow, Kate Katzman, Sean Kanan, Simon Phillips, Zack Ward en Donna D’Errico. Deze week is Killing Field maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 18 april 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Killing Field’ (film, 2021)

Agent David raakt gewond na een misgelopen drugszaak. Zijn partner Carl zet de achtervolging op de boerderij voort. Deze is eigendom van de gekwelde Eric die samen met Carl vecht om ze te stoppen. Dan blijken er meer bendeleden te zijn…

TitelKilling Field / Survive the Game
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 37 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb4,3 uit 3.100 stemmen
RT Tomatometer14% uit 7 recensies
RT Audience Score9% uit minder dan 50 beoordelingen
RegisseurGames Cullen Bressack
CastChad Michael Murray, Swen Temmel, Bruce Willis, Michael Sirow, Kate Katzman, Sean Kanan, Simon Phillips, Zack Ward, Donna D’Errico

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Killing Field uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €5,99 (HD) / €4,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis