Actiethriller ‘The Marksman’ (2021) met Liam Neeson is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de avontuurlijke actiethriller The Marksman uit 2021 met Liam Neeson geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Marksman is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay of Videoland, maar wel naast Pathé Thuis op Amazon Prime Video.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Marksman (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de misdaadkomedie Queenpins nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 14 van 2022 is The Marksman de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film met Liam Neeson alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Robert Lorenz en heeft in de cast sterren als Liam Neeson, Jacob Perez, Katheryn Winnick en Juan Pablo Raba. Deze week is The Marksman maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 11 april 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘The Marksman’ (film, 2021)

Jim raakt betrokken bij een bloederige schietpartij en hij neemt een jongen onder zijn hoede. Achterna gezeten door wrede huurmoordenaars en corrupte agenten probeert Jim de jongen veilig te houden.

TitelThe Marksman
Jaar2021
Duur1 uur en 43 minuten
TaalEngels
GenreActie, Thriller, Avontuur, Drama
IMDb5,6 uit 30.000 stemmen
RegisseurRobert Lorenz
CastLiam Neeson, Jacob Perez, Katheryn Winnick, Juan Pablo Raba

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film The Marksman uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €2,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis