Waar kun je de film ‘Jurassic World: Dominion’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Jurassic World: Dominion’ (2022) online kijken kunnen. Vier jaar na de vijfde Jurassic Park-film is het nu tijd voor deze gloednieuwe hitfilm in de wereld van de dinosaurussen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Lees ook: Alle Jurassic Park-films in chronologische volgorde (en waar je ze online kijkt) 🦖

Waar kun je de film ‘Jurassic World: Dominion’ (2022) online kijken?

Deze splinternieuwe Jurassic World-film wordt gemaakt door Universal Studios, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime die vanaf 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn. In de tussentijd vind je de opties om de film te kijken in de onderstaande tabel.

BioscoopVanaf 9 juni 2022 is deze film in de bioscoop te zien.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct Jurassic World: Dominion bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms doorgaans als eerste aan haar aanbod toe.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat de nieuwe Jurassic World-film naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Wel waren de eerste beelden van de film al te zien in een gelekte trailer van dit nieuwe video on demand-platform.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Jurassic World: Dominion niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Jurassic World: Dominion nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verder weten we dat de voorgaande films in de Jurassic World-reeks momenteel hier bij Pathé Thuis te zien zijn. Je kunt deze eerdere films momenteel niet bekijken op concurrerende video on demand-platforms, waaronder Netflix, Disney+, HBO Max, etcetera. Wel zijn ze hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl te vinden op DVD en Blu-ray.

Staat of komt ‘Jurassic World: Dominion’ op Netflix?

De distributie van de film Jurassic World: Dominion (2022) wordt verzorgd door het bedrijf Universal Pictures. Je kunt nu niet met zekerheid zeggen of de titel naar Netflix gaat komen, want de distributeur kan de uitzendrechten aan meerdere streamingdiensten verkopen. De tijd zal leren of Netflix een verkozen kandidaat hiervoor zal zijn.

Staat of komt ‘Jurassic World: Dominion’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Universal Pictures doorgaans als eerste na het bioscooptijdvak uitgebracht bij Pathé Thuis, waar ze gehuurd of gekocht kunnen worden. De kans is dan ook groot dat deze film enkele weken of maanden na de bioscooprelease op 9 juni 2022 bij Pathé Thuis zal verschijnen. Daar is momenteel ook de rest van de dinosauruscollectie te huur en te koop.

Ga direct naar de officiële website van Pathé Thuis 🍿

Staat of komt ‘Jurassic World: Dominion’ op SkyShowtime?

Hierboven vond je al dat er recentelijk een trailer is uitgelekt van de nieuwste toevoeging aan het Nederlandse streaminglandschap: SkyShowtime. We weten nog niet precies wanneer dit video on demand-platform live gaat, maar het zal ergens in 2022 zijn. In de gelekte trailer is Jurassic World: Dominion een van de 21 films en series die met een voorstukje verschijnt. Dat is ook niet verwonderlijk, want de film is gemaakt door Universal Pictures. Deze studio is onderdeel van Comcast Corporation, een van de twee eigenaren van de nieuwe videodienst. De kans is dus erg groot dat SkyShowtime de film razendsnel zal toevoegen aan haar aanbod. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Verhaal en trailer van ‘Jurassic World: Dominion’ (2022)

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar®-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in Jurassic World: Dominion een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld. Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

JURASSIC WORLD DOMINION | Officiële Trailer (Universal Pictures) HD

Streaming informatie over de film

TitelJurassic World: Dominion
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb6,2 uit 5.100 stemmen
RegisseurColin Trevorrow
CastChris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Isabella Sermon

Synopsis: Universal Pictures International