Waar kun je de film ‘Jurassic World: Dominion’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Jurassic World: Dominion’ (2022) online kijken kunnen. Vier jaar na de vijfde Jurassic Park-film is het nu tijd voor deze gloednieuwe hitfilm in de wereld van de dinosaurussen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Jurassic World: Dominion’ (2022) online kijken?

Deze splinternieuwe Jurassic World-film wordt gemaakt door Universal Studios, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. Daarom komt de film naar de streamingdienst van dit bedrijf: SkyShowtime. Ook is de film bij Pathé Thuis te zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Jurassic World: Dominion bij Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Jurassic World: Dominion niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ SkyShowtimeJurassic World: Dominion is op 9 februari 2023 toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Jurassic World: Dominion nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verder weten we dat de voorgaande films in de Jurassic World-reeks momenteel hier bij Pathé Thuis te zien zijn. Je kunt deze eerdere films momenteel niet bekijken op concurrerende video on demand-platforms, waaronder Netflix, Disney+, HBO Max, etcetera. Wel zijn ze hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl te vinden op DVD en Blu-ray.

Staat of komt ‘Jurassic World: Dominion’ op Netflix?

De distributie van de film Jurassic World: Dominion (2022) wordt verzorgd door het bedrijf Universal Pictures. Je kunt nu niet met zekerheid zeggen of de titel naar Netflix gaat komen, want de distributeur kan de uitzendrechten aan meerdere streamingdiensten verkopen. De tijd zal leren of Netflix een verkozen kandidaat hiervoor zal zijn.

Staat of komt ‘Jurassic World: Dominion’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Universal Pictures doorgaans als eerste na het bioscooptijdvak uitgebracht bij Pathé Thuis, waar ze gehuurd of gekocht kunnen worden. De kans was dan ook al groot dat deze film enkele weken of maanden na de bioscooprelease op 9 juni 2022 bij Pathé Thuis zou verschijnen. Daar was ook de rest van de dinosauruscollectie al te huur en te koop. Uiteindelijk bleek hij onder de nieuwe films op Pathé Thuis in oktober 2022 te vallen, waardoor je deze titel nu op de streamingdienst kunt kijken.

Ga direct naar de officiële website van Pathé Thuis 🍿

Staat of komt ‘Jurassic World: Dominion’ op SkyShowtime?

In de gelekte trailer van nieuwe streamingdienst SkyShowtime was al te zien dat Jurassic World: Dominion een van de 21 films en series is die met een voorstukje verschijnt. Dat was ook niet verwonderlijk, want de film is gemaakt door Universal Pictures. Deze studio is onderdeel van Comcast Corporation, een van de twee eigenaren van de nieuwe videodienst. We hadden dus al verwacht dat de film naar SkyShowtime zou komen, maar onlangs is dat ook officieel bevestigd. We weten nu dat de film hier op 9 februari 2023 in het aanbod verschijnt.

Verhaal en trailer van ‘Jurassic World: Dominion’ (2022)

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar®-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in Jurassic World: Dominion een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld. Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Streaming informatie over de film

TitelJurassic World: Dominion
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb6,2 uit 5.100 stemmen
RegisseurColin Trevorrow
CastChris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Isabella Sermon

Synopsis: Universal Pictures International