‘Jurassic World: Dominion’ komt naar SkyShowtime en dit is wanneer

Veel mensen hebben reikhalzend uitgekeken naar de komst van streamingdienst SkyShowtime, met name omdat dit de thuisbasis moet worden van een aantal waanzinnige filmstudio’s. Ook films van Universal Pictures moeten massaal naar de op 25 oktober gelanceerde videodienst komen, en daarom vroegen veel mensen zich al snel af waar de splinternieuwe hitfilm Jurassic World: Dominion blijft. Helaas is de film nu nog niet te zien, maar we weten inmiddels wel dat hij binnenkort aan het aanbod toegevoegd wordt. Op 9 februari 2023 is het zover.

Releasedatum ‘Jurassic World: Dominion’ op SkyShowtime bekend

De gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime werd op 25 oktober gelanceerd in Nederland, en al snel kregen we een hoop vragen binnen over de komst van Jurassic World: Dominion. Omdat deze film namelijk gemaakt is door Universal Studios en deze filmstudio onderdeel uitmaakt van een van de bedrijven achter het nieuwe video on demand-platform, hadden veel mensen deze film in het aanbod verwacht.

Helaas is de nieuwste Jurassic-film op dit moment nog niet te zien bij SkyShowtime, maar via social media heeft de streamingdienst laten weten dat hij er binnenkort wel aankomt. Op donderdag 9 februari 2023 wordt de film namelijk toegevoegd aan het Nederlandse aanbod, dus we moeten nog een tijdje geduld hebben. Je kunt nu op SkyShowtime wel al kijken naar Jurassic Park (1993), The Lost World: Jurassic Park (1997), Jurassic Park III (2001) en Jurassic World (2015).

→ Geen abonnement op SkyShowtime? Bekijk Jurassic World: Dominion nu alvast bij Pathé Thuis 🦕

In ‘Jurassic World: Dominion’ komen twee generaties acteurs samen

Fans van de Jurassic-reeks mogen Jurassic World: Dominion zeker niet missen. Twee generaties acteurs komen hierin samen voor het allerlaatste avontuur. Uiteraard zijn Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (The Help) weer van de partij, maar ook de helden uit de eerste trilogie, Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum, maken hun opwachting.

We bevinden ons in de film vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar, in een wereld waarin dinosaurussen overal leven en jagen en er dus een nieuwe balans gevonden moet worden tussen dinosaurussen en mensen. De dochter van Owen Grady en Claire Dearing heeft een belangrijk geheim. Als zij gekidnapt wordt, vormt dat de start van een aantal spectaculaire gebeurtenissen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Verhaal en informatie van de film

Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

TitelJurassic World: Dominion
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb5,7 uit 152.000 stemmen
RegisseurColin Trevorrow
CastChris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Isabella Sermon

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.