Gouwe ouwe ‘Ghostbusters’ (1984) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Twee dagen voor de bioscooprelease van de splinternieuwe film Ghostbusters: Afterlife (2021) heeft Pathé Thuis de gouwe ouwe voorloper Ghostbusters uit 1984 gebombardeerd tot Movie of the Week. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 75% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Ghostbusters is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland, maar wel op Netflix.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Ghostbusters (1984) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag week was de zinderende thrillerfilm The Hummingbird Project nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 46 van 2021 is Ghostbusters de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Ivan Reitman en heeft in de cast sterren als Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Ernie Hudson. Deze week is Ghostbusters maar liefst 75% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke HD huurprijs is €3,99. Je hebt tot dinsdag 23 november 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen. Ga direct naar Ghostbusters bij Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van ‘Ghostbusters’ (film, 1984)

Drie wetenschappers bestuderen het occulte en worden hierom door hun universiteit ontslagen. Overtuigd van hun gelijk besluiten ze om op geesten te gaan jagen. Als snel wordt er een beroep op ze gedaan om New York te redden.

TitelGhostbusters
SoortFilm
Jaar1984
TaalEngels
Duur1 uur en 45 minuten
CategorieActie, Komedie, Fantasy
IMDb7,8 uit 380.000 stemmen
RegisseurIvan Reitman
CastBill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, Rick Moranis, Annie Potts, William Atherton, David Margulies

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Ghostbusters uit 1984, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €8,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis