Thriller ‘The Hummingbird Project’ (2018) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Opgelet, want deze sterrencast gaat je verblinden. Geliefde acteurs als Salma Hayek, Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård en Michael Mando schitteren in de hoofdrollen van The Hummingbird Project, een thriller uit 2018. Alleen deze week is deze film de Movie of the Week bij Pathé Thuis. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 75% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Hummingbird Project is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland, maar wel hier bij Ziggo Movies & Series.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Hummingbird Project (2018) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag week was de zinderende thrillerfilm Enemy nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 45 van 2021 is The Hummingbird Project de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Kim Nguyen, tevens de schrijver van het script. Een paar absolute topacteurs schitteren in de hoofdrollen, waaronder Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg in The Social Network), Alexander Skarsgård (Eric Northman in True Blood), Salma Hayek (Sonia Kincaid in The Hitman’s Bodyguard & The Hitman’s Wife’s Bodyguard) en Michael Mando (Nacho Varga in Breaking Bad & Better Call Saul).

Deze week is The Hummingbird Project maar liefst 75% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs is €3,99. Je hebt tot dinsdag 16 november 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen. Ga direct naar The Hummingbird Project bij Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van ‘The Hummingbird Project’ (film, 2018)

Wallstreet-geeks Vincent en Anton hebben een bizar, maar lucratief plan om rijk te worden. Het duo moet hard aan poten om hun baas Eva tegemoet te komen.

TitelThe Hummingbird Project
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur1 uur en 51 minuten
CategorieDrama, Thriller
IMDb6,2 uit 14.000 stemmen
RegisseurKim Nguyen
CastSalma Hayek, Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Michael Mando, Johan Heldenbergh, Ayisha Issa, Kaniehtiio Horn, Mark Slacke, Sarah Goldberg

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de dramathriller The Hummingbird Project uit 2018, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis